Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Μια μεγάλη διάκριση για το Αμύνταιο, τη Φλώρινα και τη Δυτική Μακεδονία– Ανακούφιση για τους υποψηφίους των εκλογών, η νέα πρωτοποριακή μέθοδος προώθησης και προβολής…


  Αίσθηση στον επιχειρηματικό κόσμο όλης της Ελλάδας, έκανε η βράβευση από το «Διεθνές Ίδρυμα Επιχειρηματικότητας» (χρηματοδοτούμενο από τον Σόρος), καθώς στην κατηγορία «Start Up» επιχειρήσεων (Νεοφυείς Επιχειρήσεις) το πρώτο βραβείο κατέκτησε η επιχείρηση με τον διακριτικό τίτλο Quality Misinformation S.A., η οποία έχει έδρα το Αμύνταιο της Φλώρινας.
 

  Επικοινωνήσαμε με το γραφείο τύπου της Quality Misinformation S.A., συλλέξαμε και σας παρουσιάζουμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία. Μάλιστα εκτός από την φιλοσοφία και τον σκοπό της εταιρίας, εξασφαλίσαμε έναν τιμοκατάλογο των υπηρεσιών της.

  Ο Διευθύνων της επιχείρησης, σχετικά με τις παρεχόμενες πρωτοπόρες παροχές της εταιρίας, μας είπε:

  «Η αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ξεκίνησε. Η Quality Misinformation S.A., παρέχει μια σειρά ολοκληρωμένων υπηρεσιών στρατηγικής επικοινωνίας και προπαγάνδας στους υποψήφιους για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019…

  Τις παρακάτω δράσεις αναλαμβάνουν στελέχη μας με μεγάλη εμπειρία, μέσα από την δραστηριοποίησή τους σε διαφορετικούς κλάδους της πολιτικής.

  Στόχος της Quality Misinformation S.A.είναι να παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα σε γρήγορο χρόνο και με απόλυτη αφοσίωση στο όραμα και τη στρατηγική των πελατών της, δίνοντας δραστικές λύσεις, απαλλάσσοντας τους από χρονοβόρες διαδικασίες, εφαρμόζοντας πρωτοποριακές αλλά και παραδοσιακές μεθόδους για την επίτευξη των στόχων τους…

  Ενδεικτικά, αναφέρουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας…

1. Συλλογή ταυτοτήτων για σχηματισμό συνδυασμού = 1.500 € το τεμάχιο.

2. Ονομασία του κόμματος, σκοπός, φιλοσοφία κ.λπ. = 2.000 €.

3. Ανακοίνωση Συλλόγων με σαφή τοποθέτηση υπέρ του υποψήφιου = 500 € ανά Σύλλογο.

4. Συμμετοχή σε ομιλίες - συγκεντρώσεις, ακροατών με ρούχα της ΔΕΗ (σαφές υπονοούμενο) = 50 € το άτομο.

5. Παραπλανητικές δημοσκοπήσεις = 2.000 €.

6. Εκπαιδευμένο περιστέρι κάθεται στο κεφάλι του υποψηφίου σε κατάθεση στεφάνου σε εθνική εορτή (έντονα συμβολική ενέργεια) = 1.500 €.

7. Εκδηλώσεις λατρείας υποψηφίου σε δημόσιες εμφανίσεις ή σε προεκλογικές ομιλίες:

- Χειροφίλημα = 30€ το άτομο.

- Κουβάλημα στο ώμο = 50€ το άτομο.

- Ψηφοφόροι να προσέρχονται γονυπετείς στο χώρο ομιλίας του υποψηφίου = 50€ το άτομο.

8. Κλακαδόροι σε προεκλογική ομιλία = 30 € το άτομο.

9. Αφισοκόλληση = 50€ το άτομο (τα υλικά, κόλλες, μπαντανάδες κλπ, επιβαρύνουν εμάς).

10. Αυτοκινητοπομπή με κόρνες = 50€ ανά όχημα.

11. Τραμπουκισμοί – εκφοβισμός αντιπάλου = 500€.

12. Χάκινγκ (ρίξιμο ιστοσελίδων) σε εχθρικά Μέσα Ενημέρωσης = 500€.

13. Μετάδοση – διασπορά τεχνικών σκανδάλων σε αντιπάλους υποψηφίους (οικονομικά – σεξουαλικά κλπ) = 1.500€ ανά σκάνδαλο.

14. Μποϊκοτάζ σε ομιλίες αντίπαλων υποψηφίων (βήχας, φασαρία, βρομούσες – δακρυγόνα στις ομιλίες των) = 850€.

  Σε ήδη εκλεγμένους που ξαναδηλώνουν υποψηφιότητα και προκειμένου να αντιμετωπίσουμε τη φυσιολογική τους φθορά, παρέχουμε:

1. Φωτογραφίες αντιδημάρχων πάνω σε οχήματα του Δήμου (εκχιονιστικά, υδροφόρες, σκουπιδιάρες, μπουλντόζες κλπ) να δίνουν την μάχη στην «πρώτη γραμμή» = 150 €.

2. Φωτογραφίες – Δελτία Τύπου να υπογράφουν συμβάσεις για έργα που δεν έκαναν τα προηγούμενα 5 χρόνια αλλά γίνονται τώρα = 200 €.

3. Συνεντεύξεις με ψευδομάρτυρες όπου τους εκθειάζουν για την αποτελεσματικότητα τους και το έργο τους = 100 € ανά άτομο.

  Όπως διαπιστώσατε, οι τιμές μας είναι ιδιαίτερα χαμηλές, αν αναλογιστείτε ότι εγγυούμαστε 100% του αποτελέσματος, δηλαδή, ακόμα και τον πιο «άχρηστο» υποψήφιο μπορούμε να τον αναδείξουμε ως τον «σωτήρα του τόπου»! Εξ ου και το βραβείο που μας απένειμε το «Διεθνές Ίδρυμα Επιχειρηματικότητας»…

1 σχόλιο:

  1. Μπραβο σας διοτι πρωτοι εσεις δινεται διεξοδο στην επιχειρηματικα ανησυχη νεολαια μας και μαλιστα με φανταστικες προεκτασεις, για οποιους ακολουθησουν... Ομως μην ανησυχειτε, ο τοπος αντεχει και χΟΙροτερα. Αλλωστε, πολλες απο τις "υπηρεσιες της εταιριας" εχουν ηδη παρασχεθει κατα καιρους(τους κακους μας)....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.