Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Λαϊκή Συνέλευση με θέμα την επένδυση του Ιωακείμ Ιωσηφίδη στο Ξινό Νερό…



  Ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ξινού Νερού σας προσκαλεί σε Λαϊκή Συνέλευση την Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων της Τοπικής Κοινότητας Ξινού Νερού.
  Μοναδικό θέμα της Λαϊκής Συνέλευσης: Ενημέρωση για τη νέα επένδυση.
  
Αποδέκτες: 
α) Κάτοικοι Ξινού Νερού
β) Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κων/νος Θεοδωρίδης
γ) Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου
δ) Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης Ξινού Νερού κ. Βασίλειος Τασσόπουλος
ε) Νέος επενδυτής για κατασκευή νέου εργοστασίου κ. Ιωακείμ Ιωσηφίδης

Ο Πρόεδρος
της Τ.Κ. Ξινού Νερού
Χαράλαμπος Κουκουλάς

9 σχόλια:

  1. Τωρα μαλιστα προεδρε..τα πιασατε τα λεφτα με τον μεγα-επενδυτη..Με παρντεσκιες ..δε βαφονται αυγα..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικα είναι πολύ γίδια πολλοί συμπολίτες μας που νομίζουν ότι όλα κινούνται γυρω από αυτους!
      Βλέπει μικροπολιτικές παντού γιατι είναι το μονο που μπορεί να τους θίγει και να παιρνει αξια η μικρότητα τους.
      Δεν μπορουν να καταλαβουν ότι περα από δημαρχιες και εκλογες υπάρχουν οι επενδύσεις, η τοπική ανάπτυξη, οι αξιοπρεπείς θέσεις εργασίας και οι επιχειρήσεις!
      Αναφέρομαι σε εσενα και σε οσους Αμυνταιωτες είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο της επενδυσης!
      Αλλα βλέπεις «η κατσίκα του γείτονα ηταν παντα το μεγαλύτερο πρόβλημα». Ποσο άλλο πατο θελετε για την περιοχη μας; Δεν σας φτανει το σημερα;
      Καλον ύπνο με την ΔΕΗ. Δ.Θ.Κ.

      Διαγραφή
    2. Το πρόβλημα φίλε μου δεν είναι η κατσίκα του γείτονα, αλλα ο τρόπος με τον οποίο ο γείτονας απέκτησε την κατσίκα του και ότι ενώ βγάζει 10 κιλά γάλα αυτός λεει ότι βγάζει 100. Νομίζω ότι το πρόβλημα μας είναι ότι πέφτουμε θύματα καιροσκόπων και μας κυριεύει ένας μεσσιανισμός που περιμένουμε πάντα κάποιον να μας σώσει χωρίς να σκεφτόμαστε, στην συγκεκριμένη περίπτωση ένας πρώην δήμαρχος που ήταν ενάντια στις ιδιωτικοποιήσεις των δημόσιων αγαθών της ΔΕΗ θέλει να γίνει ο νέος αυτοκράτορας του Ξινού Νερού, ο άνθρωπος που είχε "κυνηγήσει" την συμφωνία με τον Μαλαματίνα πάει και εξαγοράζει το ποσοστό του. Νομίζω θα ήταν καλό να σκεφτούμε τις ανάλογες δεσμεύσεις του στο παρελθόν για θέσεις εργασίας κλπ. και να καταλάβουμε το τι πάει να γίνει. Αλλά είπαμε σαν ελληνικός λαός μια ζωή υποφέρουμε απο αυτούς που μέσα στην κρίση χρυσώνουν το χάπι και απο αυτούς που έρχονται σαν μεσσίες.

      Διαγραφή
    3. Το προβλημα σου είναι σαφεστατα «η κατσικα» και φαίνεται γιατι ασχολείσαι με τα ποσα λεει και τα ποσα θεωρεις εσυ ότι βγαζει. Ένα ευφυολόγημα σου που δεν εχει καμια βαση! Τι ντοπης πραγματα είναι αυτά; Ποιος καιροσκοπισμός και μεσσιανισμός; Για μια επένδυση συζητα ο Ιωσηφιδης και εσυ θυμάσαι ότι πριν χρονια ησουν σε αντίπαλη παράταξη στις Δημ.Εκλογες. Ο Μαλαματινας ειχε αδρανοποιήσει το εργο; Αυτό σε ικανοποιούσε; Ο Μαλαματινας δεν πωλησε τις μετοχες του; Τι δόλιο βρίσκεις σε αυτό; Να ξεπεράσουμε τα κόμπλεξ και την μικροψυχία μας μας και να ευχηθούμε να προχωρήσει η επένδυση εστω και με τον Ιωσηφιδη και να ειμαστε και διπλα του να βοηθάμε. Εκτος αν θελεις μια ζωη να γλυφεις κατουρημενες ποδιες σε κάθε Δημαρχο και πολιτικο για μια προσληψη και να εισαι πάντα υπόχρεος. ΞΥΠΝΑ!!!!

      Διαγραφή
  2. ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ .Α.Θ.Ρ. ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΒΑΡΟ. ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΑΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΜΕΤΑΦΡΑΖΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αφού τελείωσε τις ανασκαφές έβαλε στο σωστό δρόμο το δήμο τελείωσε και την τηλεθέρμανση ,ο ανθρωπος είπε να κάνει και μια επένδυση στον τόπο του ρε παιδιά μη σπρώχνεστε όλοι θα βρείτε μια θέση στο εργοστάσιο Α! ΡΕ ΤΣΙΠΡΑ ΞΥΠΝΑ απο το Αμύνταιο θα ξεκινήσει η Α Ν Α Π Τ Η Ξ Η ΚΑΛΟ ΥΠΝΟ

      Διαγραφή
  3. Πολιτευομενος, και παραλληλα υποτιθεμενος μεγαλο-επενδυτης, στο τοπο που θα ζηταει ψηφο...εσας λεβεντες μου,πως σας καλοφαινεται???Γιατι εμενα μου θυμιζει...ιστοριες του Μυνχαουζεν..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο το να ψηφιζουμε εσένα για να παίρνεις μισθο΄προέδρου ή αντιδημάρχου πέρα από τον παχυλό μισθό του Κέντρου Υγείας, χίλιες φορές επενδυτές που δίνουν ψωμί και σε πολλούς άλλους. Όσο για τ΄αρχαία είναι ψέματα πως απασχολήθηκαν εκατοντάδες συνδημότες μας για πολλούς μήνες εκεί όταν τα είχε ο Ιωσηφίδης κι άλλοι εργολάβοι;; Τώρα πόσοι είναι εκεί ; ο Βασιλειάδης ως Τεχνίτης;;;

      Διαγραφή
    2. Δεν ντρέπεσαι προσωπικά εσυ , παρότι επιστήμονας, δημόσιος υπάλληλος και βολεμένος καθώς σε πληρώνουν ολοι συμπολίτες και συνδημότες σου να μιλάς υποτιμητικά για οτιδήποτε θετικο παει να γίνει στο Αμύνταιο; Μα τοσο φοβάσαι να μην φανεί η μικρότητα σου αν βελτιωθεί το επίπεδο των συμπολιτών σου; Πραγματικά θα έπρεπε να ντρέπεσαι!

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.