Τρίτη, 4 Ιουλίου 2017

Τουρνουά Μπάσκετ 3x3 στο Λέχοβο…  Με  στόχο  την  περαιτέρω  ανάπτυξη του μπάσκετ στο  Λέχοβο  και  την  προσέλκυση  νέων στον αθλητισμό,  πραγματοποιείται   Τουρνουά  Μπάσκετ, την Κυριακή  16 Ιουλίου, στις 11 το πρωί, στο  Κλειστό  Γυμναστήριο  Λεχόβου.
  
  Οι  αγώνες  διοργανώνονται για πρώτη φορά στο χωριό, στο  πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον Προφήτη Ηλία, από τον Αθλητικό  Μορφωτικό  Σύλλογο «Θησέας» Λεχόβου , με την συνεργασία του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών,  καθώς και του Δήμου Αμυνταίου, της Τοπικής Κοινότητας και όλων των τοπικών φορέων.
  Πρόκειται για αγώνες μπάσκετ  -τρείς εναντίον  τριών –στους οποίους μπορούν να συμμετέχουν μαθητές ηλικιών  από γυμνάσιο και πάνω , καθώς και ενήλικοι που αγαπούν το άθλημα.
  Οι διοργανωτές του τουρνουά μπάσκετ, απευθύνουν κάλεσμα σε όλους, προκειμένου να δημιουργήσουν παρέες και να συμμετέχουν στους αγώνες, δίνοντας ένα «άλλο χρώμα» στο χωριό , αφού αναμένεται να έρθουν και από την ευρύτερη περιοχή.  
  Για  περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τουρνουά μπάσκετ, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6944948933 και 6975813399.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.