Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Ο Δ. Αμυνταίου προτείνει την αναβολή της λαϊκής συνέλευσης στο Ξινό Νερό…



  Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο Δήμος Αμυνταίου, προτείνει την κύρωση της Λαϊκής Συνέλευσης των κατοίκων του Ξινού Νερού σχετικά με το μέλλον του ομώνυμου εργοστασίου παραγωγής και εμφιάλωσης, που είναι προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη, αναφέροντας τους λόγους γι’ αυτή του τη θέση:
  
  «Με έκπληξη διαβάσαμε την πρόσκληση που μας επιδόθηκε για λαϊκή συνέλευση την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 και ώρα 19:00 στο Ξινό Νερό με θέμα τη νέα επένδυση στη Δημοτική Επιχείρηση Ξινού Νερού.
  Προς ενημέρωση των δημοτών αξίζει να διευκρινιστεί ότι οι λαϊκές συνελεύσεις των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας συγκαλούνται με βάση τον Νόμο 3852/20 άρθρο 85, σε συνεργασία του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο, κάτι που δεν έγινε.
  Όπως γνωρίζει ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ξινού Νερού σχετικά με την εταιρεία «Κ. Κ. Κ. ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΜΦΙΑΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟΥ ΞΙΝΟΥ ΝΕΡΟΥ» με τον διακριτικό τίτλο «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ» υπάρχει αίτηση λύσης της ανώνυμης εταιρείας βάση του Νόμου 2190/1920 άρθρο 48.
  Για τους παραπάνω λόγους και κυρίως για την προάσπιση  των  συμφερόντων  της «ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΟΝΟΜΕΤΟΧΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ Ο.Τ.Α.» και της Τοπικής Κοινότητας προτείνουμε την αναβολή της  λαϊκής συνέλευσης μέχρις ότου οριστικοποιηθεί το καθεστώς και οι προϋποθέσεις ύπαρξης της εταιρείας «ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ – ΞΙΝΟ ΝΕΡΟ», οπότε η Δημοτική Αρχή σε συνεργασία με τον πρόεδρο της Τ.Κ.  θα συγκαλέσει εκ νέου λαϊκή συνέλευση στην Τοπική Κοινότητα Ξινού Νερού».
Από το Γραφείο
Δημάρχου Αμυνταίου

4 σχόλια:

  1. ΑΑΑ: Δηλαδή ο κύριος Δήμαρχος μη έχοντας κανένα πρόβλημα για την επένδυση και κυρίως για τον επενδυτή, θυμήθηκε κάποιον νόμο ο οποίος λέει για το ‘ΠΑΡΑΝΟΜΟ’ της λαϊκή συνέλευσης…. Ντύνοντας τον τίτλο της ανακοίνωσης με το «συστήνει» για να μην φανεί τι;;;; Απειλητικός;;;; Αν και το σωστότερο θα ήταν να πει απαιτώ….
    Από την στιγμή που δήλωσε στο δημοτικό συμβούλιο πώς δεν έχει κανένα πρόβλημα με την όλη κατάσταση, ας παραβρεθεί και αυτός στην λαϊκή συνέλευση….. Θα το κάνει άραγε;;;;
    Τελικά ποιο έκανε μεγαλύτερη έκπληξη η ανακοίνωση της λαϊκής συνέλευσης ή η ανακοίνωση του δήμου;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να συνειδητοποιήσουμε ποσο παραπλανητική ηγεσία εχει ο Δημος μας:
    Εργατικο Προσωπικο Σουρωτης (από το εταιρικο site) 134 εργαζόμενοι.
    Ποσους ειπες εσυ Θεοδωριδη ότι χρειαζεται; 14,18; Δεν ντρεπονται να λεν ετσι ευκολα ψεματα;
    Ξυπνάτε συνδημότες! Ξημέρωσε! Μας αξιζει κατι πολύ καλυτερο από το σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι πραγματική απόλαυση να βλέπεις "αριστερούς" και Συριζαιους να απαγορεύουν γνήσιες λαϊκές εκδηλώσεις και εναντιον του δικαιώματος του "συνέρχεσθαι". Συγχαρητήρια στον κυριο Σελτσα που ειναι απο ΞΝ και συντάσσεται με τον Θεοδωριδη. Αλλα ο καιρός γαρ εγγύς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χασοδικη σταματα να γραφεις, εχεις χασει απο χερι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.