Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

«Απογειώνονται» οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις του Προφήτη Ηλία, στο Λέχοβο…



Εξαήμερο πολιτισμού, αθλητισμού και διασκέδασης, για μικρούς και μεγάλους, 16 έως 22 Ιουλίου
  

  Διευρύνονται και εμπλουτίζονται οι  φετινές  καθιερωμένες καλοκαιρινές  πολιτιστικές  εκδηλώσεις του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών  με αφορμή την Εορτή του Προφήτη Ηλία, τόσο  ως προς την χρονική διάρκεια τους, όσο και ως προς το περιεχόμενο τους, το οποίο θα διατρέξει αθλητικές, θεατρικές και ευρύτερα ψυχαγωγικές δράσεις.

  Η διεύρυνση αυτή αποτελεί ένα ακόμη άνοιγμα για την συμμετοχή της νέας γενιάς στην περιοχή και επιτυγχάνεται με την συνεργασία του Ενωτικού Συλλόγου Λεχοβιτών, του Αθλητικού Μορφωτικού Συλλόγου «Θησέας» Λεχόβου, της Θεατρικής ομάδας Λεχόβου, καθώς και του Δήμου Αμυνταίου, της Τοπικής Κοινότητας και όλων των τοπικών φορέων.

  Έτσι, το φετινό πρόγραμμα αυξάνεται από τρείς σε έξι ημέρες και αναβαθμίζεται και ως προς την ποιότητα και τον χαρακτήρα  των εκδηλώσεων.

  Ειδικότερα:

Κυριακή 16 ΙΟΥΛΙΟΥ- Οι εκδηλώσεις ξεκινούν με  ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ, στο Κλειστό γυμναστήριο Λεχόβου, στις 11 το πρωί.

Τρίτη 18 Ιουλίου- στον λόφο του Προφήτη Ηλία στο Λέχοβο, στις 9 :30 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί λαϊκορεμπέτικη  βραδιά, ενώ θα προηγηθεί ένα πολύ όμορφο ημίωρο πρόγραμμα από την χορωδία της Ενορίας του Αγίου Δημητρίου Λεχόβου.

Τετάρτη  19 Ιουλίου- στον λόφο του Προφήτη Ηλία στο Λέχοβο, στις 9 το βράδυ, διοργανώνεται το Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών και στην συνέχεια θα ακολουθήσει  γλέντι με την «Φλαμπουριώτικη κομπανία»

Πέμπτη 20 Ιουλίου- στο κέντρο του χωριού και κάτω από τα δύο αιωνόβια πλατάνια δίπλα στα κρυστάλλινα και δροσερά νερά, στις  10 το βράδυ,  θα πραγματοποιηθεί παραδοσιακό γλέντι με  την Λεχοβίτικη κομπανία

Παρασκευή 21 Ιουλίου –στις  7 το απόγευμα, θα δοθεί παράσταση με κλόουν για τους μικρούς μας φίλους,  στην πλατεία του Λεχόβου και το

Σάββατο 22 Ιουλίου- το πρόγραμμα των πολυήμερων εκδηλώσεων, περιλαμβάνει  θεατρική παράσταση με την θεατρική ομάδα Λεχόβου,  στον προαύλιο χώρο  της αστικής σχολής, στις 9 το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.