Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Μήνυμα του Δημάρχου Φλώρινας για τις πανελλαδικές εξετάσεις…  Αγαπητές μαθήτριες, Αγαπητοί μαθητές, αύριο ξεκινάει ένας σημαντικός προσωπικός σας αγώνας με τη συμμετοχή σας στις πανελλαδικές εξετάσεις μετά από προετοιμασία χρόνων.
  
  Είναι πραγματικά αξιέπαινη η προσπάθεια, την οποία έχετε καταβάλει με σκοπό την εισαγωγή σας σε κάποια σχολή της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.
  Οι μέρες που θα ακολουθήσουν θα απαιτήσουν ιδιαίτερη προσπάθεια από εσάς, αλλά με συμμάχους σας την ηρεμία, την αυτοπεποίθηση, το θάρρος και την αισιοδοξία θα αποδώσουν σε όλους σας το επιθυμητό αποτέλεσμα.
  Στους γονείς σας εύχομαι υπομονή, καθώς και αυτοί με τον τρόπο τους συμμετέχουν σε αυτή την διαδικασία, ενώ στους εκπαιδευτικούς, βαθμολογητές, εξεταστές και επιτηρητές εύχομαι να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο τους.
  Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας καλή επιτυχία και καλή δύναμη!

Ο Δήμαρχος Φλώρινας
Γιάννης Βοσκόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.