Τρίτη, 6 Ιουνίου 2017

Μήνυμα του Διευθυντή της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας προς του υποψήφιους και υποψήφιες των Πανελλαδικών Εξετάσεων…Αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες,
  Οι Πανελλαδικές εξετάσεις, που ξεκινούν σήμερα, αποτελούν έναν δύσκολο και επίπονο μαραθώνιο, που κλείνει τον κύκλο της μαθητικής ζωής και ανοίγει μπροστά σας νέους ορίζοντες και καινούργιες προκλήσεις.
  
  Είναι βέβαιο πως το προηγούμενο χρονικό διάστημα, με σταθερούς υποστηρικτές τους γονείς και τους καθηγητές σας, προετοιμαστήκατε κατάλληλα ώστε να έχετε τα απαιτούμενα εφόδια για τη δοκιμασία αυτή.
  Δώστε λοιπόν, αυτή τη μάχη με υπομονή, ψυχραιμία και αισιοδοξία και αντιμετωπίστε κάθε αποτέλεσμα ως πρόκληση για μια νέα αρχή. Εξάλλου, οι εξετάσεις αυτές είναι μόνο μια από τις πολλές ευκαιρίες  που θα παρουσιαστούν μπροστά σας στην πορεία της ζωής. Να προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις που πήρατε όλα αυτά τα χρόνια από το σχολείο και με καθαρή σκέψη, χωρίς άγχος να ολοκληρώσετε με επιτυχία αυτή την προσπάθεια.
  Εύχομαι ολόψυχα να υλοποιηθούν τα όνειρά σας και να ευοδωθούν οι κόποι σας.
  Ως Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης θέλω να ευχαριστήσω εκ των προτέρων και να ευχηθώ καλή δύναμη και στους καθηγητές που πλαισιώνουν τη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων στα εξεταστικά κέντρα των Γενικών Λυκείων, του Επαγγελματικού Λυκείου αλλά και του Ειδικού Εξεταστικού Κέντρου, που λειτουργεί φέτος στην πόλη μας.

Παύλος Ιωάννου
Διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας
Εκπαίδευσης Φλώρινας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.