Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος «Βελτίωση των συνθηκών συνύπαρξης ανθρώπου - αρκούδας στο Δήμο Αμυνταίου»…



   Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στην εναρκτήρια εκδήλωση του προγράμματος LIFE AMY BEAR "Βελτίωση των συνθηκών συνύπαρξης ανθρώπου - αρκούδας στον Δήμο Αμυνταίου", που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017
 
και ώρα 18:00, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου. 
  Ακολουθεί το πρόγραμμα της εκδήλωσης:
18:00- 18:30 : Χαιρετισμοί
-Υπουργείο Περιβάλλοντος
-Αποκεντρωμένη  Διοίκηση Ηπείρου- Δυτικής Μακεδονίας
-Δήμος Αμυνταίου
18:30-19:45 : Ομιλίες
-κ. Σπ. Ψαρούδας (Διευθυντής της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης "Καλλιστώ")  «25 χρόνια  των προγραμμάτων LIFE και η συνεισφορά τους για την προστασία της βιοποικιλότητας στην Δυτική Μακεδονία»
-δρ. Γ.Μερτζάνης (Επιστημονικός Υπεύθυνος της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης "Καλλιστώ") «Οι επιστημονικές δράσεις του έργου LIFE AMY BEAR και η σημασία τους για τους στόχους του έργου»
-κ. Π.Τσολακίδης (Σύμβουλος Περιφερειακής Ανάπτυξης, στέλεχος εταιρίας συμβούλων Lever) και κ. Γ.Θεοδωρίδης (Υπεύθυνος Επικοινωνίας  της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης "Καλλιστώ") «Οι δράσεις  εθελοντών, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και επικοινωνίας του έργου LIFE AMY BEAR»
19:45- 20:00 : Ερωτήσεις-Τοποθετήσεις-Συζήτηση

Με εκτίμηση,
Οι δικαιούχοι του έργου LIFE AMY BEAR
| Δήμος Αμυνταίου | Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας | LEVER Σύμβουλοι Ανάπτυξης Α.Ε. |  Περιβαλλοντική Οργάνωση «Καλλιστώ» |
www.lifeamybear.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.