Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Πρόσκληση σε διαβούλευση των μελών του ΕΒΕ Φλώρινας…  Το Επιμελητήριο Φλώρινας καλεί τα μέλη του τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017 και ώρα 7.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητήριου, σε διαβούλευση, εν όψει του αναπτυξιακού συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Τσίπρα.
  
  Θεωρούμε πολύ σημαντικές τις εργασίες  του αναπτυξιακού συνεδρίου για το παρόν και το μέλλον της Π.Ε. Φλώρινας, μιας περιοχής που η επιχειρηματικότητα μετράει τις πληγές της από την ανεργία  και οι υποδομές της αποδυναμώνονται.
  Σκοπός και στόχος της διαβούλευσης θα πρέπει να είναι η επανεκκίνηση της επιχειρηματικότητας  και η ενδυνάμωση της με ειδικά εργαλεία προσαρμοσμένα στις ανάγκες της περιοχής μας. Με προτάσεις ανάπτυξης και διεκδίκησης σχεδιάζουμε το μέλλον αποφασίζοντας για τον τόπο μας.
Διεκδίκησε, προγραμμάτισε, σχεδίασε το μέλλον του τόπου σου. Ας μη μείνουμε θεατές, μας αφορά.
Η παρουσία όλων μας κρίνεται απαραίτητη.
Για το Επιμελητήριο Φλώρινας
Ο Πρόεδρος
Σαπαλίδης Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.