Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Το πρόγραμμα των «ΠΡΕΣΠΩΝ 2017» ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιάνης… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Το πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων των «ΠΡΕΣΠΩΝ» ανακοίνωσε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Πολιτιστικού Οργανισμού Πρεσπών, Γιώργος Λιάνης, τονίζοντας πως στις φετινές εκδηλώσεις θα συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, ενώ θα παραστεί και ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
  

  Πιο συγκεκριμένα, στις 25 Αυγούστου θα εμφανιστεί η Ηρώ Σαϊα στον υπαίθριο χώρο της βιβλιοθήκης Αμυνταίου, ενώ τη δεύτερη μέρα θα δοθεί συναυλία με το συγκρότημα «Μέλισσες» στην αυλή του παλιού Α’ Δημοτικού σχολείου Αμυνταίου.

  Η τρίτη μέρα, στον Άγιο Αχίλλειο Πρεσπών, θα περιλαμβάνει αφιέρωμα στον Νίκο Γκάτσο με τον Μανώλη Μητσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη.

  Στη Φλώρινα, την Κυριακή το βράδυ, θα εμφανιστεί το συγκρότημα «Μίκης Θεοδωράκης» και θα δοθεί συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και την Παυλίνα Βουλγαράκη.

  Τέλος, την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων, θα δοθεί συναυλία της Πάολα, στον Άγιο Παντελεήμονα, στις όχθες της Βεγορίτιδας…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.