Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Έδωσαν τα χέρια, Γιώργος Λιάνης και ΕΡΜΗΣ Αμυνταίου… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Έδωσαν τα χέρια, ο Γιώργος Λιάνης και ο Πρόεδρος του ΕΡΜΗ Αμυνταίου, Παύλος Λαζαρίδης, με τον πρώην υφυπουργό Πολιτισμού και νυν καλλιτεχνικό διευθυντή του Πολιτιστικού Οργανισμού Πρεσπών να δηλώνει «παρόν» συμμετέχοντας

 στο Διοικητικό Συμβούλιο της ομάδας και ότι θα βοηθήσει έμπρακτα συμβάλλοντας στη προσπάθεια της Διοίκησης για την ενδυνάμωση του ΕΡΜΗ, καθώς από φέτος η ομάδα του Αμυνταίου θα αγωνίζεται στα σαλόνια της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

  Στη συνέντευξη τύπου που δόθηκε το βράδυ της Δευτέρας 26 Ιουνίου στην αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΤΕΡΟΝ», παρουσία του βουλευτή Φλώρινας, Γιάννη Αντωνιάδη, του Πρόεδρου της ΕΠΣ Φλώρινας, Κώστα Αντωνιάδη, του Δήμαρχου Αμυνταίου, Κώστα Θεοδωρίδη και της παλιάς δόξας του ΕΡΜΗ, Σταυρούλη Κωτσόπουλου, ο Γ. Λιάνης, μεταξύ άλλων, τόνισε πως θα προσφέρει στην ομάδα ως δημοσιογράφος «εκμεταλλευόμενος» τις γνωριμίες του στο χώρο του αθλητισμού και του πολιτισμού, ενώ τη στήριξη στην ομάδα δήλωσαν και οι προαναφερόμενοι, ο καθένας από τον τομέα του.

  Μάλιστα, ο Γ. Λιάνης ανακοίνωσε πως εξασφάλισε τη συμμετοχή του Σάκη Ρουβά για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν του χρόνου, εν όψη των 100 χρόνων του συλλόγου.

  Τέλος, απάντησε σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.