Σάββατο 1 Απριλίου 2017

Μεγάλη έκρηξη σε αυτοκίνητο αναστάτωσε το Αμύνταιο…



  Μεσίστια κυματίζουν τα σπόιλερ στο Αμύνταιο, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε αυτοκίνητο 22χρονου, αργά χθες το βράδυ, στο κέντρο του Αμυνταίου.
  

  Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, την ώρα που περνούσε μπροστά από το Café – Bar Corner, όπως έκανε κάθε βράδυ, ο νεαρός κλαρινογαμπρός δυνάμωσε απότομα τη μουσική, ξεχνώντας όμως ότι είχε κλειστά τα παράθυρα του αυτοκινήτου του.

  Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να σημειωθεί σφοδρή έκρηξη και να εκσφενδονιστούν οι πόρτες και άλλα τμήματα του αυτοκινήτου μέχρι τα Coffee Bar «ΡΟΔΑ» και «ΝΑΜΑ», χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα.

  «Ήταν πολύ περήφανος για το ηχοσύστημα του» λένε άτομα που γνωρίζουν τον 22χρονο.

  «Το σαμπγούφερ (σ.σ. κεντρικό ηχείο) έπιανε όλο το πορτμπαγκάζ και το αμάξι σχεδόν δεν μπορούσε να μετακινηθεί από το βάρος, αλλά όταν περνούσε παίζοντας Τερζή ή ραπ μας φεύγανε τα σφραγίσματα από τις δονήσεις», εξομολογείτε γνωστός νυχτόβιος της πόλης.

  Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Φλώρινας όπου διαπιστώθηκε 70% απώλεια ακοής, γεγονός που έχει προκαλέσει αναστάτωση στους κατοίκους του Αμυνταίου, καθώς εκτιμούν ότι ο 22χρονος θα πρέπει τώρα να αγοράσει ακόμα πιο δυνατό ηχοσύστημα για να μπορεί να ακούει την αγαπημένη του μουσική….

3 σχόλια:

  1. Να πείς στον τσίφτη να μην στεναχωριέται. Έχω καλά κρυμμένο στην αποθήκη ένα 1600άρι πυραυλάκι πεζό VTS με 16βάλβιδη καρδιά και όποτε θέλει του το χαρίζω Διαθέτει και ηχοσύστημα που φυσάει σαν κανόνι .Να περάσει το βράδυ στο cafee Lampada να κάνουμε το σχετικό διακανονισμό .¨Οσο για την τιμή είναι σχεδόν τζάμπα.Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο με μαύρα πέτσινα καθίσματα από ελέφαντα για τους συνεπιβάτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τώρα αν πω κάλα να πάθει θα γίνω κακός? Δεν νομίζω.. Παλιο-κάγκουρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασε τωρα οι χωριατες λεφτα μπαμπα μαγκια κλανια και ηχοσηστιμαλες και ειναι στο βεγκας. Δε κοιταμε στον εξω κοσμο τι γινιτε. Η βλακια στο χωριο μας παει συνεφο και ολοι νομιζουν επιασαν το παπα απ τα γενια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.