Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Στο μπλόκο του Αντιγόνου καλούνται οι αγροτοκτηνοτρόφοι της περιοχής Αμυνταίου…



  Μετά τη Γενική Συνέλευση του Αγροτικού Συλλόγου Περιοχής Αμυνταίου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, αποφασίστηκε να συγκεντρωθούν αύριο Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, ώρα 12:00, όλα τα τρακτέρ στο μπλόκο του Αντιγόνου.
  
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Εκ μέρους
του προσωρινού ΔΣ
του Αγροτικού Συλλόγου Περιοχής Αμυνταίου,
η  Πρόεδρος
Κρητικού Διαμαντούλα

4 σχόλια:

  1. Οι βουλευτές του νομού που είναι;; Μόνο σε γάμους και βαπτήσια πάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου πώ ότι κόβουν βασιλόπιτες και βγάζουν σέλφιζ ίσως με πιστέψεις.

      Διαγραφή
  2. Το σενάριο ,είναι ίδιο οι ηθοποιοί αλάζουν . Παπανδρέου - Σαμαράς - Τσίπρας - Μητσοτάκης;; Οι τιμημένοι αγρότες στους δρόμους, μόνοι και προδομένοι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από τότε που μπήκαμε στην εοκ μετά στην ονε οι αγρότες επιδοτήθηκαν οι χωματερές γέμιζαν πεταμένα αγροτικά προιόντα μετά πήραν δάνεια μετοχές φούσκες σε χρηματηστήρια επενδύσεις αμφιβόλου αποδοτικότητας κομματικοί συνεταιρισμοί ΄μπουζούκια αγροτική τράπεζα βάρεσε κανόνι και στο τέλος οι αγρότες σήμερα έμαθαν τελευταίοι τι κοροιδία παίχτηκε στις πλάτες τους πολλές φορές με την στήριξη τους σε όλους αυτούς που εναπόθεταν τις τύχες τους. Ποιος ήταν το θύμα και ποιος ο θύτης το ξέρουν πολύ καλά οι ίδιοι.

      Διαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.