Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2017

Εκδήλωση με θέμα «Η Υγεία μας» στο Αμύνταιο…  Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, οι Ενεργοί Πολίτες Δυτικής Μακεδονίας και ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Λεβαίας, σας προσκαλούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας, στην εκδήλωση που διοργανώνουμε την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 19.00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Αμυνταίου με θέμα «Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ».
  
  Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Ανδρέας Γιαννουλόπουλος, Καρδιολόγος ο οποίος θα εισηγηθεί του θέματος «Ποια τα μέτρα και οι εντολές των γιατρών για την πρόληψη και θεραπεία της πρωτόγνωρης νοσηρότητας σήμερα» και Δημοσθένης Παπαμεθοδίου, Νευρολόγος στην Κλασική Ομοιοπαθητική, με θέμα «Η κατάρρευση της υγείας στα χρόνια των μνημονίων».
Με τιμή
Για την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας 
Ο Πρόεδρος
Δημήτρης Κοσμίδης
Για τους Ενεργούς Πολίτες Δυτικής Μακεδονίας
Ο Πρόεδρος
Γρηγόρης Γιαννόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.