Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Έβαλε «πλώρη» για υποψήφιος Περιφερειάρχης, στη Δ. Μακεδονία, ο Μάκης Ιωσηφίδης;



  Οι ιδιαίτερα φιλικές του σχέσεις, τόσο με τον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, όσο και με τον Αντιπρόεδρο του κόμματος, Άδωνι Γεωργιάδη, σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον του για την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, φέρνουν τον Μάκη Ιωσηφίδη, πρώην δήμαρχο Αμυνταίου, ως ένα από τα πρόσωπα που θα μας απασχολήσουν στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, σε περιφερειακό επίπεδο.
  
  Άλλωστε, όπως ο ίδιος είχε πει, τον περασμένο Μάιο, όταν παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο Αμυνταίου: «Ο κύκλος μου στον πρώτο βαθμό της Τοπικής αυτοδιοίκησης έχει κλείσει», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της ενασχόλησής του στο δεύτερο βαθμό.
  Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του ως Περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας, στις επόμενες εκλογές, φέρεται να συζητήθηκε και με τον Αντιπρόεδρο του κόμματος Άδωνι Γεωργιάδη, που βρέθηκε στο Αμύνταιο για τις γιορτές των Χριστουγέννων, με τον τελευταίο να δηλώνει τη στήριξή του στην κατεύθυνση αυτή, ενώ αντίστοιχη φέρεται να είναι και η στήριξη, στο πρόσωπό του, από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
  Σε κάθε περίπτωση, ο πρώην δήμαρχος Αμυνταίου, φέρεται να έχει εκδηλώσει, σε κεντρικό –κομματικό– επίπεδο, το ενδιαφέρον του για τα αυτοδιοικητικά δρώμενα στην Περιφέρεια κι αν, εν τέλει, λάβει το «πράσινο» φως, τότε, όπως όλα δείχνουν, θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.

ΠΗΓΗ: kozan.gr

17 σχόλια:

  1. Ούτε πρόεδρος στην κελλη δεν μπορεί να βγει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πρόκειται να κατέβει στην περιφέρεια γιατι απλούστατα δεν μπορει να κανει συνδυασμό ουτε για πλακα! Ως συνηθως, το κανει για εντυπωσιασμο και για το θεαθηναι! Δεν θα αλλαξει ποτε αυτος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mάκης είναι ο επόμενος βουλευτής Ν. Δ φΛΏΡΙΝΑς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί όχι , ο Αντωνιάδης είναι τελειωμένος.

      Διαγραφή
    2. O επόμενος βουλευτής στην Φλώρινα θα είναι ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ.

      Διαγραφή
  4. Τώρα δέσαμε,τα πιάσαμε τα λεφτά!!!!!!!!!!!!!Μα πως είναι δυνατόν;;;Μάλλον δεν ξέρουν τίποτε εκεί κάτω!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έκει κάτω και εδώ πάνω ειναι γνωστές οι ικανότητες του Ιωσηφίδη. Η μιζέρια θα μας φάει, ότι δεν μορούμε να φθάσουμε το πετροβολούμε.

      Διαγραφή
  5. 11:42 μη μπερδεύεσαι. Άλλο πράμα είναι ο επόμενος βουλευτής και άλλο πράμα επόμενος υποψήφιος (αν τον αφήσουν) βουλευτής, με μοναδικό σκοπό όχι να βγει, γιατί πλούστατα δεν έχει ΚΑΜΙΑ πιθανότητα, αλλά για να έχει πατημα αν βγει η ΝΔ να ζητάει ανταλάγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί τόσος πανικός; Εσύ από που είσαι τόσο ενημερωμένος;;; Ποιός είναι ΑΥΤΟΣ που αφήνει και δεν αφήνει σε ένα δημοκρατικό κόμμα ;;;

      Διαγραφή
  6. ..Ψωνισε απο σβερκο η ΝΟΥ-ΔΟΥ με το Μακη..Το καλο ειναι οτι γλυτωνει απ αυτον ο Δημος μας..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από εσάς πότε θα γλιτώσουμε να μας πεις. Από εσένα και τον σερίφη.

      Διαγραφή
    2. Υπομονη φιλε μου 12.30...Ακομα αυτη τη φορα..κι αλλες πεντε πενταετιες...Α.Θ.Ρ.

      Διαγραφή
  7. Πρωτοχρονια γιορταζουμε ..οχι Πρωταπριλια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα πιασαμε τα λεφτα. Μονο ο Βασιλακης του εμεινε πιστος,εγραψε και σχολιο,βλεπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Αντωνιάδης μετά την πολύχρονη, πάνω από εκοσαετία, συμμετοχή στην πολιτική σκηνή της Φλώρινας ,έχει φθαρεί. Είναι βουλευτής παλιάς κοπής. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ανοίξει ο δρόμος για νέους διεκδικητές της βουλευτικής έδρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παλιάς κοπής μ΄ αρέσει. Δεινόσαυρος είναι, μας κούρασε.

      Διαγραφή
  10. Είναι άκρως επιζήμιος ο ανούσιος ανταγωνισμός τοπικού χαρακτήρα, είναι το βούτυρο στο ψωμί των ανύπαρκτων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.