Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Οι επιτυχόντες των σχολείων της Π.Ε. Φλώρινας στο Μαθητικό Μαθηματικό Διαγωνισμό «ΥΠΑΤΙΑ»…  Η Διοικούσα Επιτροπή του Παραρτήματος Ημαθίας της E.Μ.E. με ικανοποίηση ανακοινώνει τα αποτελέσματα του 9ου Μαθηματικού Διαγωνισμού «ΥΠΑΤΙΑ», τον οποίο διοργάνωσε φέτος το παράρτημα για 9η συνεχή χρονιά.
  
  Ο διαγωνισμός «ΥΠΑΤΙΑ» έχει τοπικό χαρακτήρα,   και συνδιοργανώνεται με τη Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Ημαθίας.. Αφορά μαθητές της Α΄ Γυμνασίου και διεξάγεται ταυτόχρονα με τον πανελλήνιο διαγωνισμό «ΘΑΛΗΣ» της ΕΜΕ για τις υπόλοιπες τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου.
  Στον φετινό διαγωνισμό πήραν μέρος μαθητές και από τον  Έβρο, την Κοζάνη, την Πέλλα την Πιερία και την Φλώρινα, με πρωτοβουλία των τοπικών παραρτημάτων της ΕΜΕ και σε συνεργασία με τις κατά τόπους Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Το γεγονός αυτό δείχνει και την καταξίωση του Ημαθιώτικου διαγωνισμού και εκτός Ημαθίας.
  Η Διοικούσα Επιτροπή του παραρτήματος συγχαίρει θερμά όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στους διαγωνισμούς. Όσοι διακρίθηκαν, θα διαγωνιστούν το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017 στην επόμενη φάση (διαγωνισμός «ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ»).
  Η συμμετοχή και οι επιτυχίες των μαθητών μας στους διαγωνισμούς, δείχνουν το ενδιαφέρον και την ευγενική άμιλλα που υπάρχει, μεταξύ των νέων παιδιών για τα Μαθηματικά.
  Για τους διαγωνισμούς «ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» και «ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ» το Παράρτημα Ημαθίας  διοργανώνει μαθήματα προετοιμασίας, όπως κάθε χρόνο, ήδη από το Σάββατο 14 Ιανουαρίου στην Αλεξάνδρεια και από την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στη Βέροια και στη Νάουσα.
  Για τα εξεταστικά κέντρα της επόμενης φάσης οι ενδιαφερόμενοι θα ειδοποιηθούν από τη γραμματεία του παραρτήματος. Επίσης μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη γραμματεία στον αριθμό 23310-67107 ή με ηλεκτρονική αλληλογραφία στη διεύθυνση mathima0@gmail.com.
  Η Διοικούσα Eπιτροπή του Παραρτήματος ευχαριστεί ιδιαίτερα τους συναδέλφους Μαθηματικούς, που συνδράμουν στο έργο του Παραρτήματος
α) προσφέροντας δωρεάν μαθήματα διαγωνιστικών μαθηματικών στους  υποψηφίους,
β) επιτηρώντας στη διάρκεια της εξέτασης και
γ) βαθμολογώντας τα γραπτά των διαγωνιζομένων.
Τα αποτελέσματα δείχνουν πως αυτές οι προσπάθειες δίνουν καρπούς.
  Οι διακριθέντες μαθητές της Π.Ε. Φλώρινας, είναι οι παρακάτω:
1ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΚΕΛΕΚΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ               
ΚΩΤΟΠΟΥΛΟΥ  ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΣΙΩΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΚΑΛΛΙΟΠΗ
ΣΙΩΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ
ΣΙΩΚΗΣ ΛΟΥΚΑΣ
ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑ-ΙΩΑΝΝΑ               
2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΔΗΜΖΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
ΛΙΑΠΗΣ  ΣΠΥΡΟΣ
3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΘΕΟΔΟΥΛΙΔΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
ΝΑΪΔΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΣΑΠΟΥΝΤΖΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
ΑΚΡΙΤΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΑΝΕΣΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΛΛΗΝΙΔΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ
ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΜΠΑΝΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΝΤΑΦΕΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΠΕΤΡΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΡΑΦΑΗΛΙΑ ΤΑΜΗΛΙΑ
ΣΙΔΕΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΣΤΕΦΑΝΙΔΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑΝΙΑ
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΥ ΤΑΤΙΑΝΑ
ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΦΙΛΩΤΑ
ΣΑΡΡΑΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ

Για τη Διοικούσα Επιτροπή
Ο Αντιπρόεδρος   Ο Γενικός Γραμματέας
Ιωάννης  Καμπουρίδης                 Δημήτριος Χονδρολίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.