Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

«Άρμεγε λαγούς και κούρευε χελώνες» για ένα αθλητικό γεγονός, διαφήμιση για την περιοχή μας και το άθλημα…  Επιστολές πόλωσης και διευκρινιστικές δηλώσεις συνοδεύουν τον σημερινό αγώνα Χάντμπολ μεταξύ των δύο ομάδων, ΑΜΥΝΤΑ και ΦΙΛΩΤΑ, που εκπροσωπούν το Δήμο μας και αγωνίζονται με «μεγαθήρια» στα σαλόνια της Α1 Εθνικής κατηγορίας…
  

  Η εφημερίδα μας πήρε αποστάσεις από το γεγονός –αρχικά-, κρίνοντας μη δημοσιεύσιμη (για ευνόητους λόγους) την εμπρηστική επιστολή, παραμονές του αγώνα, που υπογράφεται απ’ την πρωτοεμφανιζόμενη «Ανεξάρτητη κίνηση φίλων Αμύντα»!!!

  Οφείλουμε να ενημερώσουμε τους ερωτώντες αναγνώστες μας ότι,

  Αυτή μας η ενέργεια έτυχε δυστυχώς της αθέμιτης συμπεριφοράς του θιγόμενου σωματείου, καθώς η επίσημη απάντηση του για το συγκεκριμένο γεγονός δεν στάλθηκε μόνο στην εφημερίδα μας, στερώντας μας έτσι τη δυνατότητα για την άμεση ενημέρωση σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.