Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Ηλεκτρονική πληρωμή στους λογαριασμούς της ΔΕΤΕΠΑ…



  Η ΔΕΤΕΠΑ εξέδωσε τους λογαριασμούς για την κατανάλωση της περιόδου Οκτωβρίου – Νοεμβρίου, στους οποίους αναγράφεται στο πάνω δεξιά τμήμα του λογαριασμού ένας κωδικός ηλεκτρονικής πληρωμής:
  
  Οι καταναλωτές Τηλεθέρμανσης εφεξής θα μπορούν να εξοφλούν τους λογαριασμούς μέσω e-banking πληκτρολογώντας τον ανωτέρω κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής σε όλες τις  τράπεζες. Η ΔΕΤΕΠΑ εμφανίζεται πλέον ως οργανισμός στις πληρωμές σε όλες τις τράπεζες στο e-banking.
  Επιπλέον οι καταναλωτές μπορούν να εξοφλούν τους λογαριασμούς τους στα καταστήματα των όλων των τραπεζών κάνοντας χρήση του κωδικού ηλεκτρονικής πληρωμής, χωρίς να χρειάζεται να έχουν τον αριθμό λογαριασμού της ΔΕΤΕΠΑ.
  Τέλος όσοι καταναλωτές επιθυμούν μπορούν να ενεργοποιήσουν πάγια εντολή, ούτως ώστε οι λογαριασμοί της Τηλεθέρμανσης (οι οποίοι εφεξής θα είναι έξι (6) ανά έτος και όλοι εκκαθαριστικοί) να εξοφλούνται αυτόματα.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΕΤΕΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.