Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Ο δήμαρχος που χρησιμοποιεί το δημοτικό χρήμα για να κάνει την πολιτική του…



  Σε μια δύσκολη για όλα τα νοικοκυριά περίοδο που δύσκολα εξασφαλίζουν ακόμα και τα βασικά αγαθά προς το ζειν, έχουμε έναν ΔΗΜΑΡΧΟ που συνεχίζει να προκαλεί και να πανηγυρίζει με παροχές  ΨΙΧΟΥΛΑ προς τους δημότες  του.
  
  Απόδειξη των παραπάνω είναι οτι βασικό του μέλημα ήταν μόλις ανέλαβε την εξουσία του ΔΗΜΟΥ να μεταφέρει το ΚΕΠ από το κέντρο της πόλης κοντά στα μαγαζιά του.
  Σαν αντιπολίτευση του προτείναμε να τήρηση αυτό που είχαμε ψηφίσει να ορίσει μια τιμή κάτω των 1000Ε στους νέους καταναλωτές λόγω της απώλειας εσόδων επειδή ο ίδιος δεν προέβλεψε να τους συμπεριλάβει στις αρχικές συνδέσεις και καθυστέρησαν 10 χρόνια να συνδεθούν με την ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗ, πράγμα που δεν τήρησε με την δικαιολογία οτι η ΔΕΤΕΠΑ δεν έχει λεφτά (2500000. του αφήσαμε στο ταμείο).
ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΚΗ  ΣΟΥ.
ΟΣΟΙ ΑΔΙΚΗΘΗΚΑΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΟΥ ΛΑΘΩΝ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΘΟΥΝ ΟΧΙ ΜΕ ΨΙΧΟΥΛΑ ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΜΕ.
Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΗ ΚΑΝΕΝΟΣ.
ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ.

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΜΕΙΖΩΝΟΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

4 σχόλια:

  1. Τι θέλει να πει ο ποιητής ρε παιδιά βγάζει νόημα κάνεις; Δεν υπάρχει λογικη συνάφεια στη σκέψη του. Οτι ρου ερχόταν έγραψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν όμως δεν έπαιρνες και εκείνους τους παχυλούς μισθούς,περίπου 1.800,00 ευρουλάκια τον μήνα θα υπήραν περισσότερα στο ταμείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νικο μαλλον στη σχολη Ευελπιδων δε σας εμαθαν καλα Ελληνικα και γραμματικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο άνθρωπος δεν μπορεί να γράψει στα ελληνικά: "να τηρήσΗ";; "ΔικαιΟθούν" ;;!! "τσιφλίκΗ";;;. Και έβγαλε και άλλη ανακοίνωση (και μαζί τα μάτια μου με τα λάθη) για τα ελευθέρια Κέλλης. Αφού δεν ξέρει ορθογραφία ας τα δίνει σε κάποιον άλλον να τα γράφει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.