Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

«To γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη….» (η κρίση πανικού οδηγεί στην τρέλα..)



  Ο κος Παπαχρήστου κατά τη συνήθη φαρισαϊκή τακτική του θέλει να μας αποδείξει για μια ακόμη φορά ότι ο γάιδαρος πετάει. Μέσα στον πανικό του για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσέφυγε, για μια άλλη φορά στη συστηματική διαστρέβλωση των γεγονότων, προσδοκώντας ξανά να δημιουργήσει εντυπώσεις.


  Κε Παπαχρήστου τα ψέματα τελείωσαν. Οι ενέργειας σας και τα πραγματικά περιστατικά ΚΡΙΘΗΚΑΝ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ.
  Ψεύδεσαι μάλιστα συστηματικά από τη στιγμή που:
1. Θέλεις να δημιουργήσεις εντυπώσεις, όπως συστηματικά έπραξες στο παρελθόν, ότι η ΔΕΤΕΠΑ δήθεν βρισκόταν στα «πρόθυρα των δικαστηρίων», όπως διατυμπάνιζες, ενώ η πραγματικότητα είναι ότι βάσει δήθεν «ανώνυμης» καταγγελίας του 2010 (ποιος να την έκανε άραγε;) διενεργήθηκε προκαταρτική εξέταση και απορρίφθηκε ως αβάσιμη, αφού αποδείχτηκε ότι ο εργολάβος εξοφλήθηκε πλήρως. ΓΙΑΤΙ ΑΓΝΟΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;
  Παραθέτουμε το σχετικό απόσπασμα του πρωτότυπου διοικητικού εγγράφου:


2. Ουδέποτε έλαβες οποιαδήποτε απόφαση ΔΣ για τη διενέργεια όλων των παράτυπων ενεργειών σου. Αν έχεις οποιαδήποτε απόφαση ή εξουσιοδότηση του ΔΣ της ΔΕΤΕΠΑ παρακαλούμε να την κοινοποιήσεις:


3. Όλες οι πληρωμές του εργολάβου ήταν γνωστές στον ταμεία της επιχείρησης, στο λογιστή, στο Διευθυντή… ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΣΗ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΑΤΕ, και σε όλα τα μέλη του ΔΣ τα οποία κατέθεσαν σχετικά όταν κλήθηκαν  αρμοδίως βάσει της δήθεν «ανώνυμης» καταγγελίας του 2010. Ο μόνος που προσπάθησε να εμπλέξει το προσωπικό ήσασταν εσείς, διενεργώντας ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ανακρίσεις, ενώ γνωρίζατε την αλήθεια, σπέρνοντας φόβο, πανικό και ποινικοποίηση των πάντων.
4. Ο νυν Δήμαρχος κος Θεοδωρίδης ουδέποτε συμφώνησε με την αυτενέργεια του κ. Παπαχρήστου σε όλες τις πράξεις του πέραν κάθε προβλεπόμενης διαδικασίας, δικαιοδοσίας και λογικής ακολουθίας με συνεχή επιδίωξη την απόδοση ευθυνών:
5. Όλες οι ενέργειες του κου Θεοδωρίδη εξετάστηκαν επί της ουσίας, κρίθηκαν και ευρέθησαν πλήρως νομότυπες και ορθές από τις καθ’ ύλην αρμόδιες Διοικητικές και Δικαστικές Αρχές. Οι δικές σας πράξεις κρίθηκαν παράτυπες και πέραν κάθε δικαιοδοσίας, και θα εξεταστούν για το αν είναι και παράνομες:
 


Υ.Γ: Κε Παπαχρήστου να μην ξεχάσετε στις 07.12.2016 να εμφανιστείτε ενώπιον του τριμελούς πλημ/κειου Φλώρινας όπου είστε κατηγορούμενος για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση με την ιδιότητα του Προέδρου της ΔΕΤΕΠΑ.

Εκ του Γραφείου Δημάρχου
 


5 σχόλια:

  1. ...Αρχισαν τα οργανα..Και.. καλα κρασια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεοδωρίδης:
    Συνεπής και ψύχραιμος, πιστός στις αρχές του. Κάθησε και υπέμεινε όλη τη λάσπη κα τις καταγγελίες του κοντού κα του απαερίγραπτου πρωην δημάρχου και διακαιώθηκε πανηγυρικά σε όλα!!! Εργατικός και ορθολογιστής συνεχίζει τη δουλειά του. 3η φορά δήμαρχος...

    Κοντός: Τα λόγια είνα περιττά...

    Μάκης : Ούτε οι δικοί του του δίνουν πλεόν σημασία...

    Αντέ γεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μας πει πως βγηκε την 1η φορα όμως. Για να ναθει ο κόσμος που τον ψηφίζει.

      Διαγραφή
  3. Έκανε τίποτα σωστό εκεί μέσα 3 χρόνια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΠΟΝΟΘΕΊΑ ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΜΑ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΩΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.