Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016

Στην Ελληνική Αστυνομία απονεμήθηκε το Νόμπελ Χημείας για το 2016…
Μέλη των ΜΑΤ μελετούν τις ιδιότητες ενός Έλληνα 
συνταξιούχου μέσω της κρουστικής μεθόδου

  Τεράστια διάκριση για τη χώρα μας αποτελεί η απονομή του φετινού Νόμπελ Χημείας στην Ελληνική Αστυνομία που ανακοινώθηκε σήμερα από την επιτροπή βράβευσης στη Στοκχόλμη.
  

  Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, το βραβείο απονέμεται στην ΕΛ.ΑΣ. και ειδικότερα στις δυνάμεις των ΜΑΤ «για την πολυετή έρευνα τους στην επίδραση των χημικών πάνω στους Έλληνες πολίτες», ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στις έρευνες που πραγματοποίησαν πρόσφατα για την επίδραση τους πάνω στους ηλικιωμένους.

  Το έπαθλο, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, θα μοιραστούν από κοινού τα ΜΑΤ με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, στον οποίο η επιτροπή αναγνώρισε τη συμβολή του στην ανάπτυξη της συριζόλης, ενός αερίου που προκαλεί δάκρυα στα θύματα του και κροκοδείλια δάκρυα στα μέλη της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.