Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Βόμβα από την Ζωή - Η Πλεύση Ελευθερίας ιδρύει νομικό φορέα για Γερμανικές Οφειλές, Siemens, ΕΛΣΤΑΤ, Χρέος, Μνημόνιο…



  Στην συνέντευξη τύπου της Ζωής Κωνσταντοπούλου που δόθηκε στον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας μίλησε για τις γερμανικές αποζημιώσεις, την υπόθεση Siemens, την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, το ελληνικό χρέος, αλλά και για τα μνημόνια όπου οι θέσεις της Πλεύσης είναι γνωστές.
  
  Η μεγάλη είδηση όμως που αλλάζει το σκηνικό σε όλες αυτές τις υποθέσεις που η Πλευση Ελευθερίας έχει κάνει σημαία της και αγωνίζεται από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης της για να αποδοθεί δικαιοσύνη βρίσκεται άλλου...
  Η Επικεφαλής Ζωή Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε την δημιουργία ενός νομικού φορέα με πρωτοβουλία της Πλεύσης Ελευθερίας, για να διεκδικήσει όλα αυτά που καταστρατηγούνται και παραβιάζονται από τις κυβερνήσεις που πέρασαν τα χρόνια της κρίσης από την χώρα.
  Ημέρα ίδρυσης αυτού του φορέα ορίστηκε η 15η Σεπτεμβρίου που συμπίπτει με την παγκόσμια ημέρα δημοκρατίας και θα ανακοινωθεί σε εκδήλωση στα καινούργια γραφεία του κόμματος στα Εξάρχεια.
  Συγκεκριμένα τόνισε τα εξής:
  «Στις 15 Σεπτεμβρίου Παγκόσμια ημέρα της δημοκρατίας θα κάνουμε μια κίνηση υπεράσπισης της δικαιοσύνης ως πυλώνα της δημοκρατίας.
  Ο νομικός φορέας θα αποτελείτε από νομικούς και επιστήμονες και η κυρία απασχόληση του θα έχει ως αντικείμενο και θα αναλάβει όλες αυτές την νομικές πρωτοβουλίες που πρέπει να γίνουν για την αποκατάσταση των θυμάτων του Δίστομου, των Γερμανικών αποζημιώσεων, την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ, την υπόθεση Siemens, το χρέος και τα μνημόνια».
  Αναφέροντας κατά λέξη:
  «Όλοι αυτοί που λένε πως δεν μπορεί να γίνει τίποτε για την δικαίωση της χώρας στις παραπάνω υποθέσεις θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα αφού πλέον θα φανεί ότι λένε ψέμματα στον ελληνικό λαό και θα πρέπει να λογοδοτήσουν απέναντι στη δικαιοσύνη αλλά και απέναντι στην κοινωνία».

4 σχόλια:

  1. Ζωιτσα...προσωπικα σε παω και για τη ..τρελα που κουβαλας..Στο θεμα ομως αυτο σε προλαβε ο Σωρας..που με κατι τρις ευρωπουλα που διαθετει θα διαγραψει εθνικο και ιδιωτικο χρεος ολων μας..και περισευουν κατι ψιλα να πορευομαστε ανετοι κι αεργοι για αρκετα χρονια...Γιουπιιιι..Α.Θ.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λανθασμένη η εκτίμηση θεωρώ . Ο ενας θεσπίζει ενα νομικό φορέα για την διεκδίκηση κάποιων πραγμάτων ( προσωπικά την θεωρώ δύσκολη σε όλα τα επίπεδα ) και ο άλλος ειναι ενας απλός τσαρλατάνος που μονο παλαβοί ίσως τον πιστεύουν. Αν πάλι νομικοί θεσμοί και Σώρρας μας κάνουν το ίδιο τότε λανθάνων είμαι εγω.

      Διαγραφή
  2. Ξεχασες να παρης και την Ραχηλ μαζυ σου
    που θα τυπωνε λεφτα δια τους ελληνεσ και οπως γραφει
    0 3.17 θα ξεχρεωνατε την ελλαδα.
    Τωρα που ο τσιπρας ( Φιλος σου) εκλεισε τους σταθμους
    διατι δεν πας να ανεβης στα καγκελα
    Εσυ εισαι αυτη που εκανες διαμαρτιριες εναντι τησ ΝΔ
    τωρα δεν κανεις εναντι του ΣΥΡΙΖΑ , ποιον πας
    να κοροιδεψης αξιοτιμη κυρια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λελε,που ειναι η μπομπα μπρε πιδακι μ?α κι ου σορς(σωρας).Ατος ειν η αληη οψ του χρισαυγου.ΤΑ ΜΑΣ ΔΟΚ ΛΙΟΥΦΤΑ ΓΙ ΤΙ χρεοι μας.,εχ κι γραφεια διπλ στο ραδ αμυντιο,το ιδιο ειν ,κι το ιν κιο ταλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.