Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2016

Η συναυλία - αφιέρωμα στους μεγάλους έλληνες ποιητές και μουσικοσυνθέτες στο Αμύνταιο, από το Ωδείο Φλώρινας… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Για άλλη μια φορά ενθουσίασε το κοινό, η εμφάνιση των καθηγητών και μαθητών του Ωδείου Φλώρινας στη συναυλία - αφιέρωμα στους μεγάλους έλληνες ποιητές και μουσικοσυνθέτες, που έδωσαν το βράδυ της Τετάρτης 7/9, στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου.
  

  Στην συναυλία που είχε ως τίτλο: «Φυσάει στα σταυροδρόμια του κόσμου» και πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Αμυνταίου, ακούστηκαν τραγούδια των Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Στ. Ξαρχάκου, Γ. Μαρκόπουλου κ.α. και εμφανίσθηκαν οι μουσικοί: Στη φωνή οι Βασίλης Δόντσιος, Νίκος Γεωργίου, Στέλλα Ακριτίδου, Βασίλης Καλαϊτζίδης και Αποστόλης Προκοπίδης, στο Όμποε/Φλογέρα η Γιούλια Κόπτεβα, στο Βιολί οι Παναγιώτα Αθανασίου και Γιώργος Αθανασίου, στην κιθάρα ο Νίκος Γεωργίου και στο πιάνο, ο Γιάννης Παυλίδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.