Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2016

Μήνυμα την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων…



  Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων ο Δήμαρχος Αμυνταίου κος  Θεοδωρίδης Κωνσταντίνος και η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αμυνταίου κα Ιωαννίδου Ελένη εύχονται ολόψυχα στους δημότες που διανύουν την Τρίτη Ηλικία χρόνια πολλά, υγεία, ευημερία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
  
  Η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η του Οκτώβρη και είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους που αποτέλεσαν στήριγμα στις δυσκολίες, που διοχέτευσαν στις νουθεσίες τους την εμπειρία και τη θυμοσοφία τους και κληροδότησαν σε όλους εμάς αρχές και αξίες, πολύτιμους θησαυρούς για τη ζωή μας.
  Για όλους αυτούς τους λόγους οι Ηλικιωμένοι αξίζουν τον σεβασμό μας, την αγάπη και το ενδιαφέρον μας.
  Να ενημερώσουμε επίσης ότι ο Δήμαρχος Αμυνταίου και η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου θα πραγματοποιήσουν διαδοχικές επισκέψεις στα ΚΑΠΗ του Δήμου Αμυνταίου, το πρόγραμμα των οποίων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.
Γραφείο Δημάρχου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.