Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Παράδοση φαρμακευτικού υλικού στο Νοσοκομείο, από τον Δ. Φλώρινας… (ΒΙΝΤΕΟ)  Στην παράδοση φαρμακευτικού υλικού προς το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας προέβη την Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2016, ο Δήμαρχος Φλώρινας, Γιάννης Βοσκόπουλος.
  

  Το υλικό παρέλαβε ο Διοικητής του νοσοκομείου κ. Νικόλαος Κοτοπούλης, ενώ παρόντες, επίσης, ήταν ο Αντιδήμαρχος, κ. Άρης Αριστείδου, η Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Κατερίνα Σταύρου, και το μέλος του Δ.Σ., κ. Παύλος Γεωργίου.

  Το υλικό το οποίο παραδόθηκε θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη βασικών αναγκών του νοσοκομείου, συμβάλλοντας ως ένα βαθμό στην εύρυθμη λειτουργία του. Για την προμήθειά του, ο Δήμος Φλώρινας, συνεργάστηκε με τους «Γιατρούς της Αγάπης», με τη συνδρομή και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

  Κατά την παράδοση του υλικού, ο κ. Δήμαρχος συνεχάρη το νέο Διοικητικό Συμβούλιο για την ανάληψη των καθηκόντων του, ενώ ανέφερε ότι στις 06 και 07 Νοεμβρίου 2016, μέλη των «Γιατρών της Αγάπης», θα φιλοξενηθούν από τον Δήμο Φλώρινας, για την πραγματοποίηση δωρεάν εξετάσεων στους δημότες, σε συνεργασία πάντα με τη διοίκηση του νοσοκομείου Φλώρινας.

  Ακολούθως, ο κ. Δήμαρχος είπε ότι ο Δήμος Φλώρινας θα προσπαθήσει να προμηθευτεί και αναλώσιμα υλικά για τη λειτουργία μηχανημάτων του Νοσοκομείου, τα οποία παραμένουν αχρησιμοποίητα λόγω έλλειψης αυτών.

  Τέλος, ανέφερε ότι θα υπάρξει και μέριμνα για όσες μικρές παρεμβάσεις μπορούν να γίνουν στις κτιριακές εγκαταστάσεις του νοσοκομείου από την παρούσα δημοτική αρχή.

  Ο κ. Διοικητής δήλωσε ότι ένα από τα βασικά προβλήματα του νοσοκομείου είναι η τροποποίηση του τοπικού ρυμοτομικού της περιοχής, για το οποίο θα πρέπει να γίνουν και κάποιες παρεμβάσεις από τον Δήμο. Για το θέμα αυτό ο κ. Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι όσες ενέργειες απαιτούνται από τον Δήμο Φλώρινας, θα γίνουν άμεσα.

  Ακολούθησε συνάντηση στο γραφείο του κ. Διοικητή, όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Φλώρινας, καθώς και η συμβολή του Δήμου στην επίλυση αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.