Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

47 θέσεις στην αρχαιολογία στο Ορυχείο Αμυνταίου…



  Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι ανακοινώθηκε από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Φλώρινας η πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού ΠΕ Αρχαιολόγων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (2 μήνες), για την εκτέλεση των σωστικών ανασκαφών.
  
  Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν µε τα συνηµµένα δικαιολογητικά,  είτε αυτοπροσώπως είτε ταχυδρομικά στα γραφεία της Υ̟πηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Σιδηροδροµικού Σταθµού 8 53100 Φλώρινα, (τηλ. ε̟πικοινωνίας: 23850 28206), εντός προθεσµίας έντος (5) εργασίµων ηµερών, που αρχίζει από την ε̟ποµένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόµβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ∆ΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας από 03/10/2016 έως 07/10/2016 (09:00 έως τις 14:00).
Δείτε όλη την προκήρυξη ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.