Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

Θρησκευτικές και χορευτικές εκδηλώσεις για την γιορτή της Αναλήψεως στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 8 Ιουνίου, ο πανηγυρικός εσπερινός και η λιτάνευση της εικόνας της Αναλήψεως του Κυρίου, στον ομώνυμο Ιερό Ναό στον οικισμό των Εργατικών κατοικιών, ιερουργούντος του Μητροπολίτη Φλώρινας Πρεσπών & Εορδαίας κ. Θεόκλητου, της πολιτικής ηγεσίας του τόπου και πλήθος κόσμου.
  

  Ακολούθησαν χορευτικές εκδηλώσεις στο χώρο του εορτάζοντα Ιερού Ναού, που διοργάνωσε η Δημοτική Κοινότητα Αμυνταίου σε συνεργασία με τον Δήμο και τη ΔΗΚΕΑ, στην οποία συμμετείχαν τα χορευτικά τμήματα της Στέγης Ποντίων Αμυνταίου & Περιχώρων, το παιδικό χορευτικό του ΑΜΥΝΤΑ Αμυνταίου, καθώς και του Συλλόγου Θεσσαλών και φίλων Νομού Φλώρινας.




1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε την Δημοτική Κοινότητα Αμυνταίου και την ενορία του Ι.Ν. Αναλήψεως για την πρόσκληση και την φιλοξενία.Τους ευχόμαστε ο αναληφθείς Κύριος να τους φωτίζει και να τους χαρίζει μετάνοια και μακροημέρευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.