Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Vegoritida Festival 2016…



1 & 2 Ιουλίου Παραλία Αγίου Παντελεήμονα
  
Line Up
1 Ιουλίου: Βασίλης Παπακωνσταντίνου & Γιάννης Ζουγανέλης
(Opening act: Δημήτρης Γαύρος)
2 Ιουλίου: Μελίνα Ασλανίδου
(Opening act: The Bahalows Band).
  Το Vegoritida Festival επιστρέφει στη 1 και 2 Ιουλίου, στην παραλία του Αγίου Παντελεήμονα. Ένα φεστιβάλ που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια και πλέον έχει γίνει θεσμός, διοργανώνεται για άλλη μία φορά από τον πολιτιστικό σύλλογο Αγίου Παντελεήμονα και για πρώτη φορά θα είναι διήμερο.
  Για την πρώτη μέρα, το Vegoritida Festival κλείνει καλοκαιρινά μουσικά ραντεβού με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και τον Γιάννη Ζουγανέλη.
  “Άντε να λύσουμε να ξεκινήσουμε και τους βαρέθηκα δεν τους μπορώ.” Μ’ αυτό το ρεφρέν θα ξεκινήσουν την παράσταση τους ο Βασίλης και ο Γιάννης την 1η Ιουλίου στο επόμενο Vegoritida Festival, θέλοντας να μας δώσουν το δικό τους μήνυμα.
  Οι δύο κορυφαίοι καλλιτέχνες δεν χρειάζονται συστάσεις. Έχουν συστηθεί μόνοι τους μέσα από το σαραντάχρονο έργο τους και θα μοιραστούν για πολλοστή φορά αυτό το καλοκαίρι την ίδια σκηνή.
  Τους ενώνουν κοινές εμφανίσεις και τραγούδια. Θα τραγουδήσουμε πάλι μαζί τους το “Φοβάμαι”, τον “Τρελό”, τη “Στέλλα” και τόσα άλλα που έχουν αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης, ο καθένας τους θα παρουσιάσει τραγούδια σταθμούς, που έχουν σημαδέψει την παράλληλη πορεία τους.
  Για την δεύτερη ημέρα ανεβάζει στη σκηνή τη μοναδική Μελίνα Ασλανίδου.
  Η Μελίνα Ασλανίδου, έπειτα από ένα πολύ επιτυχημένο χειμώνα, ξεκινά την καλοκαιρινή της περιοδεία, που με τίτλο «Καλοκαίρι αγκαλιά μου...», θα ενώσει πόλεις και σταθμούς της Ελλάδας και θα την φέρει ακόμα πιο κοντά στο κοινό, που την ακολουθεί και τη συντροφεύει από τα πρώτα της βήματα, έως σήμερα.
  Ένα μελωδικό ταξίδι... «πυροτέχνημα στον Έρωτα Θεό»!
  Με καινούρια μπάντα, μια παρέα εξαιρετικών μουσικών, θα ηλεκτρίσει τα καλοκαιρινά μας βράδια, με ένα πρόγραμμα «προσωπική επιλογή», από αγαπημένα της τραγούδια. Τραγούδια δυνατά και απρόβλεπτα, τραγούδια γεμάτα ηχοχρώματα, ένα πολύφωνο μωσαϊκό, ένα ρεπερτόριο γεμάτο εκπλήξεις. Μια «προσωπική επιλογή», μια μουσική περιπλάνηση σε μελωδίες που αγαπούν τους στίχους, μια περιπλάνηση σε μονοπάτια που το λαϊκό φλερτάρει με το παραδοσιακό, που το κλασσικό συναντά νέα δροσερά τραγούδια.
  Μεγάλες επιτυχίες της Μελίνας όπως «Το Λάθος», «Όσα δεν σου είπα», «Συνθήματα», «Ναι θα πω», το καινούριο «Άλλη Μια Φορά» και φυσικά «Τι σου ΄κανα και πίνεις»… μπλέκονται έντεχνα με παλιά και σύγχρονα λαϊκά τραγούδια σπουδαίων δημιουργών όπως Νικολόπουλος, Καλδάρας, Κουγιουμτζής, Βαρδής και άλλων σε ένα ταξίδι γεμάτο εικόνες από το χθες και το σήμερα. Μεγάλες επιτυχίες της Μελίνας όπως «Το Λάθος», «Όσα δεν σου είπα», «Συνθήματα», «Ναι θα πω», το καινούριο «Άλλη Μια Φορά» και φυσικά «Τι σου ΄κανα και πίνεις»… μπλέκονται έντεχνα με παλιά και σύγχρονα λαϊκά τραγούδια σπουδαίων δημιουργών όπως Νικολόπουλος, Καλδάρας, Κουγιουμτζής, Βαρδής και άλλων σε ένα ταξίδι γεμάτο εικόνες από το χθες και το σήμερα.

Περισσότερες Πληροφορίες:
Vegoritida Festival 2016
1 & 2 Ιουλίου
Παραλία Αγίου Παντελεήμονα, Νομός Φλώρινας
Εισιτήρια:
Ημέρας - Προπώληση/Ταμείο: 10€
Εισιτήριο διημέρου: 16€
  Για την καλύτερη εξυπηρέτησης, αλλά και για να μην χρειαστεί να μείνετε στην “ουρά”, προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια σας από τα παρακάτω σημεία προπώλησης!
Σημεία Προπώλησης:
Έδεσσα: Βιβλιοπωλείο - ΚΡΑΛΛΗ. 23810 27719 | Soukis Coffee & Bakery. 23810 51199
Φλώρινα: Βιβλιοπωλείο - Η γωνία. 23850 29637 | Ήχος Πασχαλίδης. 23850 44400
Πτολεμαίδα: Marlboro Classics. 24630 29501 | SPORTIVO. 24630 21473
Άγιος Παντελεήμονας: Αρτογεύσεις. 23860 61210
Αμύνταιο: Βιβλιοπωλείο Ηνίοχος. 23860 23974
Άρνισσα: Fuga Cafe-Bar. 6977299023.
Η προπώληση ξεκινάει τη Δευτέρα 13 Ιουνίου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.