Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Εντυπωσιακά τα αποτελέσματα της έρευνας σχετικά με τις ευεργετικές συνέπειες που έχει για τη ψυχολογία των οδηγών, το παρκάρισμα στην πρασινάδα του «πεζόδρομου στο κέντρο του Αμυνταίου!!!



  Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα κοινής έρευνας των Πανεπιστημίων του Ρέσεν των Σκοπίων και του Βροντερού Πρεσπών, σχετικά με τις ευεργετικές συνέπειες που έχει για τη ψυχολογία των οδηγών, η επιτυχία κατά την αναζήτηση θέσης για παρκάρισμα στην πρασινάδα του «πεζόδρομου» της πλατείας Αγ. Κων/νου και Ελένης στο κέντρο του Αμυνταίου.
  
  Συγκεκριμένα, οι εξειδικευμένοι επιστήμονες των πανεπιστημίων, εξέτασαν με προσοχή τις αντιδράσεις δείγματος 50+ ανδρών, μπροστά σε διάφορες ευτυχείς συγκυρίες της ζωής τους, όπως:
1. Τη γέννηση του πρώτου τους παιδιού,
2. Ένα γκολ της αγαπημένης τους ομάδας,
3. Τη θέα ενός χορταστικού πιάτου φαγητού,
4. Βίντεο και φωτογραφίες απ' την επίθεση των διαμαρτυρόμενων αγροτών εναντίον των συριζαίων, στην εκδήλωση για την Αγροτική Οικονομία στο Πνευματικό Κέντρο,
5. Το «ντου» αγροτών στο Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου και την επίθεση στον Δ.Σ., Α. Ρακόπουλο,
6. Τη στιγμή της λιποθυμίας του τ. Δημάρχου, Ιωακείμ Ιωσηφίδη, όταν αναχωρούσαν τα άρματα από το στρατόπεδο Αμυνταίου,
7. Στο άκουσμα καταφατικής απάντησης στην ερώτηση «συγγνώμη, μήπως φεύγετε»;
 Τα αποτελέσματα των μελετών εξέπληξαν τους υπευθύνους της «κατάντιας» και της αναρχίας που επικρατεί εδώ και χρόνια, Δήμο και Αστυνομικό Τμήμα Αμυνταίου, με το πόρισμα μάλιστα της έρευνας, να προκαλεί …θύελλα συζητήσεων στην «εποπτεύουσα» Γερμανική Πρεσβεία της Σαλονίκης!!!
Τ’ αποτελέσματα έδειξαν…
- 9 στους 10 οδηγούς, στην περίπτωση Νο. 5, μας έδειξαν το τατουάζ στο χέρι με την Ελληνική σημαία,
- 8 στους 10 οδηγούς, στην περίπτωση Νο. 6, αναφώνησαν «τον π@@@@ τον νοσοκόμο»,
- 7 στους 10 οδηγούς, στην περίπτωση Νο. 4, παρακαλούσαν να το ξανακάνουν,
- 6 στους 10 οδηγούς, στην περίπτωση Νο. 1. άλλαξαν κουβέντα,
-  5 στους 10 οδηγούς, στην περίπτωση Νο. 2. απλώς μειδίασαν,
- 4 στους οδηγούς, στην περίπτωση Νο. 3, έτριβαν τη κοιλιά τους,
- 2 στους 10 οδηγούς, στην περίπτωση Νο. 7, παρήγγειλαν κι άλλο φραπέ.



  Τέλος, αξιοσημείωτο γεγονός της έρευνας, αποτελεί το γεγονός ότι όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτήν, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την διαχρονική ανοχή του Δήμου και του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, καυτηριάζοντας παράλληλα τις ανούσιες αντιδράσεις των πεζών που προσπαθούν (μάταια όπως καταγράφει η ιστορία) να εμποδίσουν το δικαίωμα του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ, ρε»

4 σχόλια:

  1. Πάλι καλά που δεν παρκάραν και...ΤΑΝΚΣ στην πρασινάδα με την σημαία των Σκοπίων η της πολύ φίλης μας Αλβανίας στο Αμύνταιο για να παραγγείλουν κανενα "ποπόλκα φράπε" από το γωνιακό κατάστημα !!!!!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι καραγκιόζιδες!Τι κάνει το Αστυν.Τμ.Αμυνταίου;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε συ μ@@@@@ τι ανζκατευεις Σκοπια και Αλβανια,εσυ και σκατοφαρα μας τα κανουμε ολα,ειμαστε οι πιο απολιτιστοι σσε ευρωπη και βαλκανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.