Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

Νέα διάκριση για μαθητή του Ωδείου Φλώρινας...  Ο μαθητής του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, Πέτρος Κωστόπουλος, διακρίθηκε με εύφημο μνεία για την επίδοσή του (Ειδικό Βραβείο ηλικίας και επιπέδου)  στον Διαγωνισμό Κιθάρας που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του 2ου Arpege Guitar Festival.
  
  Την ευθύνη της διοργάνωσης έχουν το Δημοτικό  Ωδείο Κοζάνης και το Ωδείο Δημητρίου Δημόπουλου με την οικονομική υποστήριξη του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας του Δήμου Κοζάνης.
  Μέλη της Επιτροπής αποτέλεσαν εξέχοντες κιθαριστές όπως οι Κώστας Κοτσιώλης, Cecilio Perera, Μιχάλης Κονταξάκης κ.α.
  Η Διεύθυνση του Ωδείου συγχαίρει τον Πέτρο Κωστόπουλο για την διάκρισή του αυτή, η οποία είναι το αποτέλεσμα της αγάπης του για το όργανο και της καθημερινής του ενασχόλησης με αυτό. Του εύχεται η διάκριση να αποτελέσει κίνητρο για ακόμη μεγαλύτερη αφοσίωση και εξέλιξη.


Με εκτίμηση,
Βασίλης Κίτσος
Διευθυντής Ωδείου Φλώρινας
Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.