Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016

Την διαγραφή του αντιδημάρχου Αμυνταίου Αποστόλη Θεοδώρου ζητά ο ΓΓ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Μπορεί τις τελευταίες ημέρες στην κεντρική πολιτική σκηνή να μονοπωλείται η σφοδρή(!!!) αντίδραση του Πάνου Καμμένου στα λεγόμενα του Γιάννη Μουζάλα, ο οποίος αποκάλεσε την πΓΔΜ με τον όρο «Μακεδονία», φαίνεται όμως πως το ίδιο σκηνικό αντιπαράθεσης κυριαρχεί και στον Δήμο Αμυνταίου, καθώς μια δήλωση του αντιδημάρχου, Αποστόλη Θεοδώρου, προκάλεσε την οργή του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ ΒΙΝΤΕΟ
  

  Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κουτσούμπας έχει στρέψει τα βέλη του προς τον Αποστόλη Θεοδώρου, ο οποίος, σε πρόσφατη συνεδρίαση, προσφώνησε την υποψήφια με την «Λαϊκή Συσπείρωση» για τον Δήμο Αμυνταίου, Μαρία Βογιατζή, ως υποψήφια με την «Λαϊκή Ενότητα».

  Όπως "φυσικά" ήταν αναμενόμενο, η δήλωση του αυτή «άναψε τα αίματα» και στην πλευρά της αντιπολίτευσης, με τους κ.κ. Τ. Γεώργου και Α. Βολιώτη να τον προκαλούν –αν και εφόσον έχει πληροφορίες για τη μετακίνηση της κ. Βογιατζή από το ΚΚΕ στην ΛΑΕ- να το καταγγείλει…

  Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Κουτσούμπα, μας δήλωσε: «Πρόκειται για μεγάλο λάθος. Η Μαρία παραμένει ενεργό στέλεχος του ΚΚΕ και της Λαϊκής Συσπείρωσης. Εγκαλώ άμεσα στην τάξη τον κ. Θεοδώρου και καλώ τον Δήμαρχο κ. Θεοδωρίδη να πάρει θέση και να τον διαγράψει, διαφορετικά θα παραιτηθώ από Γενικός Γραμματέας του κόμματος», διαμήνυσε.

  Σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο Δήμαρχος Αμυνταίου Κώστας Θεοδωρίδης, επικοινώνησε με τον πρόεδρο της «Λαϊκής Ενότητας» Παναγιώτη Λαφαζάνη, για να διευκρινίσει το θέμα  και σύμφωνα με πηγές μας, αυτός του αρνήθηκε κατηγορηματικά την συμμετοχή της κ. Βογιατζή στις τάξεις της ΛΑΕ.

  Από την μεριά του, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Αμυνταίου, Μάκης Ιωσηφίδης, όταν του ζητήσαμε να σχολιάσει το γεγονός, δήλωσε: «Κάθε πράγμα στον καιρό του, τώρα προέχει η ονομασία της Μακεδονίας» και επανερχόμενος στο θέμα ζήτησε και αυτός με τη σειρά του, την διαγραφή του κ. Θεοδώρου από τον συνδυασμό «Με συνέπεια και στο αύριο».

  «Ο θόρυβος που προκάλεσε το θέμα, είναι πολύ πιθανό να πυροδοτήσει εξελίξεις», μας δήλωσε λακωνικά ο πρώην Δήμαρχος, Γιάννης Στάϊος.

  Το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ παρακολουθεί στενά το θέμα και θα σας ενημερώσει άμεσα για κάθε νέα εξέλιξη…







* (Το βίντεο δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα, έχει τροποποιηθεί και προσβλέπει  στην σάτιρα)

4 σχόλια:

  1. Αυτο που εκπέμπει ο κύριος Στάμος είναι σοβαρότατο και θα πρέπει ναληφθει υπόψη από τις αρμοδιεςυπηρεσιες γιατί προκςειτ.αι περί Εθνικού θεεματος!οδε Ιωσηφίδης καθευδειορθιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάλι πιάστηκε ο Ιωσηφίδης αδιάβαστος και κοιμωμενος!και περιμένει να βγει ξανά.... καινούργιο προσωπο χρειάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι ο πλέον Ακατάλληλος για δήμαρχος ο Μακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.