Σάββατο, 19 Μαρτίου 2016

Καθαρισμός του υιοθετημένου πάρκου του Συλλόγου Θρακιωτών Φιλώτα…  Κάνουμε γνωστό στα μέλη και στους φίλους, ότι ο θεσμός της Υιοθεσίας Πάρκου έγινε αποδεκτός από όλους τους Συλλόγους του Κ.Δ. Φιλώτα και αναλαμβάνει ο καθένας, από ένα τεμάχιο πεύκων για καθαρισμό και επιμέλεια. Την Κυριακή 20-3-2016 και ώρα 10:00 θα συγκεντρωθούμε  στα γραφεία μας και 10:15 θα αναχωρήσουμε για το πάρκο.
  
  O Σύλλογός μας, ανέλαβε το τεμάχιο αριστερά της ανηφόρας προς Λεβαία, έως και τον Λόφο της Καθαράς Δευτέρας.
  Παρακαλούμε τα μέλη, τους φίλους και τους κατοίκους της Κοινότητος ,που νοιάζονται για το περιβάλλον στο οποίο ζουν και για την ποιότητα ζωής τους, να δώσουν το ενεργό παρόν τους και την εθελοντική τους εργασία.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΔΗ: Γάντια εργασίας, γυαλιά προστασίας, μπότες ή μποτάκια, νερό, πρόγευμα.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ:
Πριόνι δενδροκομικό, αλυσοπρίονο, κλαδοψάλιδο χειρός, κλαδοψάλιδο πτυσσόμενο -μακρύ, γραμπούλι, πατόφτιαρο, φτυάρι,  σακούλες από λίπασμα. 
ΤΟ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.