Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Εκατοστή - πρώτη Φορά …Ντροπή! Κλειστή η Παθολογική Κλινική και το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Μποδοσάκειου…



Η καταστροφική πολιτική της συγκυβέρνησης για την υγεία,
οδηγούν τον Ελληνικό Λαό σε γενοκτονία!!!
  Εφόσον οι Δυτικομακεδόνες «βουλευτές» «αγρόν αγοράζουν» και τρέχουν περιχαρείς από βασιλόπιτες σε πανηγύρια(!), Λαός, συνδικάτα και κοινωνικοί φορείς, οφείλουν άμεσα να πάρουν την υπόθεση της υγείας στα χέρια τους, ώστε να περισώσουν από το οριστικό κλείσιμο Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας, δομές από τις οποίες εξαρτάται ευθέως η επιβίωση μας…


  «Από σήμερα, 1η Μαρτίου 2016, θα παραμείνουν κλειστά τα ΤΕΠ του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας καθώς και η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου», γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ο εκτελών χρέη διοικητή του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου, Χρήστος Κατσίνας.
  Οι 28 ασθενείς που νοσηλεύονται στην Παθολογική Κλινική θα παραμείνουν έως ότου λάβουν εξιτήριο, ενώ στο νοσοκομείο δεν θα μπορεί να εξυπηρετηθεί κανένα έκτακτο περιστατικό, αφού το Τμήμα Επειγόντων περιστατικών (ΤΕΠ) θα παραμείνει κλειστό.
  Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του κ. Κατσίνα, ο οποίος είναι διευθυντής της ιατρικής υπηρεσίας: «αναγκαστήκαμε να προβούμε σε αυτή την ενέργεια γιατί υπάρχει έλλειψη ιατρών για να καλύψουν τις ανάγκες λειτουργίας των τμημάτων».
  Ο ίδιος δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «η θητεία των ειδικευόμενων γιατρών που κάλυπταν την λειτουργία του ΤΕΠ έληξε, ενώ οι γενικοί γιατροί που υπηρετούν σε Κέντρα Υγείας αρνήθηκαν να μετακινηθούν στα ΤΕΠ του νοσοκομείου».

3 σχόλια:

  1. Όταν οι γιατροί πηγαίνουν στις 10.30 αντί για τις 8.30 (ΚΥΑ Αμυνταίου) είτε ανοιχτά είτε κλειστά το ίδιο είναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το Μποδοσακειο γραφει το αρθρο κυριε 4.23 .Το ΚΥΑ εναι ανοικτο 24 ωρες το 24 ωρο Απ τις 8.30 καθημερινα μεχρι τις 14.00 δεχεται μη επειγοντα και συνταγογραφηση...Μαλλον εχεις προβλημα με μενα και κτυπας το ΚΥΑ..Οταν ω μη γενοιτο κλεισει κι αυτο..κανε παρτυ γιορτασε το..Α.Θ.Ρ.

      Διαγραφή
  2. Και με αυτά τα χάλια έχει την απαίτηση η Κυβέρνηση να φιλοξενηθούν πρόσφυγες και να γίνουν χότσποτς στην Δυτική Μακεδονία. Καλά ξημερώματα ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.