Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

Εκδηλώσεις για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, από τον Δήμο Φλώρινας…  Ο Δήμος Φλώρινας, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Γυναικών και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας των Φύλων του Δήμου Φλώρινας γιορτάζουν την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας διοργανώνοντας σειρά εκδηλώσεων.
  
  Συγκεκριμένα το Σάββατο 05 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο) θα ανέβει η μουσική-θεατρική παράσταση «ΣΤΩΝ ΚΕΡΙΩΝ ΤΟ ΦΩΣ», με την ηθοποιό και μουσική ερμηνεύτρια Μελίνα Μποτέλλη και τον διεθνώς βραβευμένο κιθαρίστα Μιχάλη Σουρβίνο. Πρόκειται για μια παράσταση με μια κιθάρα και μια γυναίκα, στην οποία η μουσική, η ποίηση, τα τραγούδια και οι θεατρικοί μονόλογοι θα δημιουργήσουν μια μαγική βραδιά υπό το φως των κεριών.
  Επίσης, τη Δευτέρα 07 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:30 στον ίδιο χώρο, θα παρουσιαστεί το θεατρικό έργο «SHIRLEY VALENTINE» από την Εταιρία Πολιτισμού ΤΕΧΝΟΠΙΑ. Η πρωταγωνίστρια είναι μια γυναίκα η οποία καλείται να λύσει τα δικά της ερωτήματα που την απασχολούν και να βρει τον τρόπο να δώσει τη δική της επανάσταση.
  Τέλος, την Τετάρτη 09 Μαρτίου 2016 και ώρα 18:00, στο ξενοδοχείο «ΦΑΙΔΩΝ» θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Αγάπη ή Τζιχάντ» της καθηγήτριας Ιστορίας της Νεοελληνικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Σοφίας Ηλιάδου- Τάχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.