Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Ανακοίνωση υποψηφιότητας για την προεδρία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αμυνταίου…Φίλοι και Φίλες
   Μαζί με τον νέο πρόεδρο ξεκινάμε μια νέα πορεία και μέσα στο κόμμα. Αυτονόητο είναι ότι για να αλλάξεις την κοινωνία, να κάνεις μεταρρυθμίσεις και τομές πρώτα πρέπει να αλλάξεις το κόμμα.
  
  Να ανοίξεις τις πόρτες σου στην κοινωνία. Να έρθουν νέες δυνάμεις υγιείς, προοδευτικές και δημοκρατικές οι οποίες θα φέρουν τη Νέα Δημοκρατία πιο κοντά στην πρόοδο.
  Μαζί με την εμπειρία των παλιότερων στελεχών θα έχουμε τον τέλειο συνδυασμό. Θέλουμε μια τοπική Νέα Δημοκρατία όχι θεατή αλλά πρωταγωνιστή των εξελίξεων.
  Να ασχολείται και να προωθεί όλα τα μεγάλα θέματα του Νομού. Την ενέργεια, τη ΔΕΗ, το Πανεπιστήμιο, το ΤΕΙ, τους οδικούς άξονες, την αγροτιά, τον τουρισμό, την υγεία, την επιχειρηματικότητα αλλά και αυτά που προκύπτουν συνεχώς στην εποχή μας.
  Μαζί με φίλους και φίλες της Νέα Δημοκρατία που ασπάζονται τις ίδιες ιδέες και προβληματισμούς ξεκινάμε μια προσπάθεια για αλλαγή των πάντων στο κόμμα. Για ένα κόμμα κοντά στην κοινωνία και στα κοινά προβλήματα. Όλοι μαζί γιατί στον τόπο αυτό τίποτα και κανείς δεν περισσεύει.
Συμπολίτες και Συμπολίτισσες,
  Σας καλώ να με στηρίξετε στη διεκδίκηση της προεδρίας της ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου για υλοποιήσουμε για να υλοποιήσουμε μαζί όλα όσα οραματιζόμαστε. Την Κυριακή 3 Απριλίου βάζουμε τις βάσεις για νέο ξεκίνημα.

Με εκτίμηση
Μπούτσης Βασίλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.