Δευτέρα, 28 Μαρτίου 2016

Δεκάδες οι αιτήσεις προσφύγων για να επενδύσουν στους Δήμους Αμυνταίου και Φλώρινας! (Αποκλειστικές φωτογραφίες)…  Μετά το κάλεσμα του υφυπουργού Εξωτερικών, Δημήτρη Μάρδα προς τους πρόσφυγες, να επενδύσουν 250.000 ευρώ στην Ελλάδα ώστε να τύχουν ευνοϊκότερης μεταχείρισης κατά την παραμονή τους, δεκάδες είναι οι αιτήσεις προσφύγων που διαθέτουν μυθικά ποσά και πετρελαιοπηγές και είναι αποφασισμένοι να επενδύσουν –εκτός των άλλων περιοχών- και στον ακριτικό νομό μας…
  

  Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, το ενδιαφέρον των προσφύγων επενδυτών (προερχόμενων από το Μπαγκλαντές, Αφγανιστάν και Πακιστάν), εστιάζεται:

Όταν οι επενδυτές ανακάλυψαν την Φλώρινα…
Για τον Δήμο Αμυνταίου:

- Στο Υδατοδρόμιο της Βεγορίτιδας,

- Τον ξενώνα «ΝΕΒΕΣΚΑ» στο Νυμφαίο,

- Τις ιαματικές πηγές «ΜΠΑΝΙΑ» στον Αετό.

Για τον Δήμο Φλώρινας:

  Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει τόσο για την κατασκευή της τηλεθέρμανσης όσο και για την επαναλειτουργία του πρώην ορυχείου «Βαρβούτη».

Η επιτροπή επενδύσεων με τους δύο Δημάρχους, σε συνέντευξη τύπου στην Φλώρινα…
  Παρά τις επίμονες προσπάθειες μας, οι δύο Δήμαρχοι Φλώρινας και Αμυνταίου κ.κ. Βοσκόπουλος και Θεοδωρίδης, κρατάνε προς το παρόν κλειστά τα χαρτιά τους και αρνήθηκαν να προβούν σε οποιαδήποτε δήλωση.

  Σε επικοινωνία μας με τον Πακιστανό μεγαλοεπενδυτή, Αμπνουλάχ Μπιν Ορντσούν Αλ Παπαπαριάν, ο κ. Αλ Παπαπαριάν μας δήλωσε: «Θέλουμε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στήριξης προς την Ελλάδα. Ευχαριστούμε τον ελληνικό λαό για τη θερμή φιλοξενία. Επιλέξαμε να επενδύσουμε στην περιοχή σας γιατί θυμίζει την πατρίδα μας βομβαρδισμένη»!!!

  Από την μεριά του, ο κυβερνητικός βουλευτής, Κώστας Σέλτσας, ενθουσιασμένος, μας δήλωσε: «Ο κ. Μάρδας αναδεικνύεται σε σωτήρας του τόπου μας! Τους επενδυτές από το Αφγανιστάν το Μπαγκλαντές και το Πακιστάν τους υποδέχεται μία χώρα που βγαίνει από την κρίση, που βγαίνει από το μνημόνιο και επιστρέφει στην κανονικότητα μιας ισότιμης χώρας - μέλους της ΕΕ και της ευρωζώνης (μετά το Πάσχα)…

  Η περιοχή μας κέντρισε το ενδιαφέρον των επενδυτών γιατί δεν έχει τίποτε να ζηλέψει από την δικιά τους περιοχή, όπως το Μπαλουχιστάν, το Αζάντ Κασμίρ και το Γκιλγκιτπαλτιστάν.

  Το όνειρο όλων των Φλωρινιωτών ζωντανεύει. Σύντομα. έρχεται η ανάπτυξη και στον τόπο μας»!!!

  Το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ (όπως πάντα), βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων και θα σας ενημερώνει άμεσα για κάθε νέα εξέλιξη…
* (Οι φωτογραφίες δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα, έχουν τροποποιηθεί και προσβλέπουν στην σάτιρα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.