Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

«Πρώτη φορά μεσ’ τον κουβά» για δύο Αμυνταιώτες - Το στοίχημα χάθηκε και έπρεπε να εκπληρώσουν την υπόσχεση…



  Το suxess story: Οι δύο φίλοι από το Αμύνταιο, κατασίγουροι ότι η κυβέρνηση Τσίπρα θα …σχίσει τα μνημόνια, στοιχημάτισαν, με κοινό τους φίλο που διαμένει στον Καναδά –πρώην στέλεχος της ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα- ότι, …εάν και εφ’ όσον ο Alexis δεν εκπληρώσει τα λεγόμενα του (πρόγραμμα Σαλονίκης, νταούλια, κλπ):
  
1ον: Θα μπουν σ΄ένα τσουβάλι και θα χορέψουν Rockn Roll,
2ον: Θα ντυθούν, ο ένας με παραδοσιακή στολή Πόντιου και ο άλλος με στολή Βλάχου, και θα βγουν για …ψώνια, την ημέρα της λαϊκής αγοράς στο Αμύνταιο!
  Το πλήρωμα του χρόνου όμως ήρθε…
  Το πρώτο στοίχημα, εκπληρώθηκε…
  Σε γνωστό Bar της πόλης, οι δυο «χαμένοι» («χαμένοι» είναι όλοι οι Έλληνες), ο εκδότης του ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ, Σ.Γ. και ο ακτιβιστής, πρώην υποψήφιος των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΩΝ, Χ.Χ., μπήκαν στο τσουβάλι και χόρεψαν το  «Αχ Ευρώπη», του Τζίμη Πανούση (Hardcore Live, 1985).
  Απομένει προς εκπλήρωση το δεύτερο, αν και το τρίτο στοίχημα τους είναι και το πιο ενδιαφέρον… Στοιχημάτισαν πως …αν δεν καεί το Μ@@@@ η Β@@@@ μεσ’ τον χειμώνα, θα καταταχτούν στην …Λεγεώνα των Ξένων…
  ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ: Βοηθήστε ΟΛΟΙ (έτσι όπως πολύ σωστά τα λέτε και επαναστατείτε στο καφενείο), να μην υπάρξει άλλη μετανάστευση στον τόπο μας…
  Το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ, παρακολουθεί με αγωνία τα γεγονότα από κοντά και θα σας ενημερώνει για τυχόν, νέες εξελίξεις…

4 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΙΑΤΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
    ΑΦΟΥ ΗΤΟ ΦΑΝΕΡΟΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ
    ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ ΤΟΣΟ ΚΟΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΝΑΙ
    ΑΛΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΗΖΑΝΕ ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ ψηφίζουν ακόμα νδ-πασοκ εσένα για το σύριζα σε πειράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το στοίχημα έγινε τον Φεβρουάριο του 2015, με τον ΣΥΡ να πετάει στα ύψη.
    Και για την ιστορία, στο δεύτερο σκέλους του στοιχήματος, θα πρέπει να ντυθούν σουλιωτοπούλες κι όχι Βλάχος και Πόντιος.

    One down, one to go, guys.
    Thank you!
    Ο Ρηγάς απ' το Τορόντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί κάποιος να μου πει που βρίσκεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας;Μήπως ακόμη σχίζει τα μνημόνια;Φίλε κ.βουλευτά του ΝΑΙ σε όλα τι έχεις τώρα να μας πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.