Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Με το σπαθί του πρώτος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ξιφασκίας Παμπαίδων ο Αμυνταιώτης Δημήτρης Μοσχόπουλος…



  Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ. Συνολικά αγωνίστηκαν 155 παιδιά στο Ξίφος Ασκήσεως και έστειλαν το δικό τους μήνυμα, πως παρά την κρίση το άθλημα της Ξιφασκίας έχει λαμπρό μέλλον.
  Το χρυσό μετάλλιο  στους Παμπαίδες κατέκτησε ο Δημήτρης Μοσχόπουλος, αθλητής του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας και μαθητής του Γυμνασίου Αμυνταίου.
  
  Με την καθοδήγηση του προπονητή του Στάθη Γεροσίδερη, από τα προκριματικά ακόμη φάνηκε πως δύσκολα ο Δημήτρης θα έχανε το χρυσό φέτος. Έτσι, στον τελικό, κατέβαλε τον Κωνσταντίνο Σταματόπουλο του ΟΞΙ Γλυφάδας με 10-6 και κατέκτησε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα..
  Στις 4 Φεβρουαρίου 2016, πρωταθλητής πλέον ο Δημήτρης Μοσχόπουλος, μαζί με τον προπονητή του, θα συμμετέχουν σε Διεθνείς αγώνες που θα γίνουν στο Παρίσι.
  Στα ομαδικά των Παμπαίδων, το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας (Νεδέλκος, Μοσχόπουλος, Σαχινίδης, Μουλέλης), ο οποίος επιβλήθηκε στον τελικό του ΑΟΞ Αιγάλεω με 44-37, ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο ΟΞΙ Γλυφάδας.


 
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.