Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

Κοπή βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ Δ.Κ. Αμυνταίου (ΒΙΝΤΕΟ)  Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου, το απόγευμα της Πέμπτης 28/1/16, στο οικ. Κέντρο «ΝΥΧΤΕΡΙ» στο Αμύνταιο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  

  Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Γεώργιος Μογλενίδης και στη συνέχεια, τις ευχές τους για τη νέα χρονιά έδωσαν, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, Κώστας Θεοδωρίδης, η Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) του Δήμου, Ελένη Ιωαννίδου και ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ, Δημήτριος Τουρούτογλου.

  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αμυνταίου, εκπρόσωποι των Δ.Σ. των ΚΑΠΗ του διευρυμένου Δήμου Αμυνταίου και πλήθος κόσμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.