Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Το «ντου» των αγροτών στο Βελλίδειο… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Χιλιάδες αγρότες κατέκλυσαν τη Θεσσαλονίκη με τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα στο πλαίσιο των εγκαινίων της έκθεσης Agrotica.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ...
 

  Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό και το φορολογικό και κινήθηκαν προς το Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο όπου θα πραγματοποιούνταν τα εγκαίνια της έκθεσης.

  Εκεί τους περίμεναν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ έχοντας παρατάξει αστυνομικές κλούβες.

  Οι αγρότες συγκρούστηκαν σώμα με σώμα με τους αστυνομικούς οι οποίοι προσπάθησαν να τους απωθήσουν με χρήση χημικών.

  Φαίνεται όμως πως οι αγρότες δεν καταλαβαίνουν από χημικά.... Άλλωστε, όταν παλεύεις κάθε μέρα με τη γη, με ήλιο, βροχή και χιόνια, ανάμεσα σε δηλητηριώδη φυτοφάρμακα, τι να σου πουν τα χημικά της αστυνομίας;
  Οι αγρότες έσπασαν τον αστυνομικό κλοιό προς στιγμή προκαλώντας πανικό στον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βαγγέλη Αποστόλου ο οποίος έφυγε άρον άρον από το Βελλίδειο για να γλυτώσει από την κατακραυγή των αγροτών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.