Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Λίμνη Βεγορίτιδα: Γέμισε ζωή, ψάρια, πελεκάνους και επισκέπτες… (ΒΙΝΤΕΟ)



  Η  αύξηση της στάθμης της λίμνης στα +518, γεγονός που παραπέμπει στη δεκαετία του …’80, αποτελεί θέλγητρο για τους επισκέπτες αλλά και πολλούς πελεκάνους,  που αυτή την περίοδο έχουν κατακλύσει την παραλίμνια ζώνη της Τ.Κ. Αγίου Παντελεήμονα για να απολαύουν την γαλήνη του τοπίου και να καταγράψουν την …αξέχαστη εμπειρία των ψαράδων, που με χαμόγελα υποδέχονται το δώρο της «μάνας φύσης» που γέννησε δουλειές και αισιοδοξία για το μέλλον τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ
  

  Βέβαια, από την άλλη, υπάρχουν φωνές και αντιδράσεις για το γεγονός από καλλιεργητές, που εκμεταλλεύτηκαν την «χέρσα» παραλίμνια ζώνη των παρελθόντων ετών και επένδυσαν (δραχμές, Ευρώ και ιδρώτα)  σε καλλιέργειες στις αποκαλυφθείσες εκτάσεις της λίμνης…

  Ο Θεός (για άλλους), το Κισμέτ (για εμάς)… Μόνο αυτοί είναι κριτές και διαχειριστές…

  Εμείς, ως απλοί γήινοι (ΑΡΗανοί - ΟΛΕ)καταγραφείς, σας παρουσιάζουμε προς τέρψη, το παρακάτω ΒΙΝΤΕΟ. (Βλέπεται με φουλ την ένταση…)!



Για το ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ ο

Σο(ρο)βαρότης 0 - έως το άπειρο…

4 σχόλια:

  1. Aφου οι τσαμπουκάδες των τσιφλικαδων, δεν απέδωσαν, αποφάσισαν να βάλουν
    το χερι βαθια στιν τζεπι και να αναθεσουν την λύση του προβλήματος στους βολευτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To 95 τοις εκατο των κατοικων χαιρετε και ευχεται ανοδο μέχρι και 800 M.
    Aυτοι που φυτευαν δεν ξέρανε ότι η λιμνη ανεβοκατεβαίνει, απο το δουβλινο ηρθαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απο το πακισταν ηρθαμε ρε μεγαλε.να σε βλεπα τι θα κανες εσυ στην θεση μας.στα λογια καλοι ειστε.κ εσυ απο τους βολεμενους εισαι?????ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γέμισε ζωή, ψάρια και πελεκάνους λέει το άρθρο... ΑΔΕΙΑΣΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΑΣΚΟΠΑ.... Αυτό δεν το λέει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.