Πέμπτη, 2 Απριλίου 2015

Έκκληση του Φιλοζωικού Συλλόγου Αμυνταίου «Η ΑΓΚΑΛΙΑ» για την περίθαλψη και τη φιλοξενία αδέσποτων…  Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Αμυνταίου «Η ΑΓΚΑΛΙΑ» βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι για τους επόμενους μήνες αδυνατεί να ανταπεξέλθει σε κλήσεις και μηνύματα που αφορούν σε περίθαλψη ή, φιλοξενία σκύλων.
  Είμαστε 4 άτομα και κάνουμε δουλειά για 15!!!
  
  Ο προσωρινός χώρος φιλοξενίας που έχουμε στη διάθεσή μας είναι υπερπλήρης, τα χρήματα που χρωστάμε σε κτηνιάτρους έχουν φτάσει σε υπέρογκο ποσό ενώ, αντιστοίχως, τα χρήματα που εισπράττει ο Σύλλογος από τις συνδρομές των ελάχιστων συνεπέστατων μελών δεν φτάνουν ούτε για να καλυφθούν οι ανάγκες σε τροφές.
  Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν, παρακαλούμε εφεξής να μας στέλνετε μηνύματα, ή να μας τηλεφωνείτε ΜΟΝΟ:
1. Αν πρόκειται για υιοθεσία,
2. Αν πρόκειται για οποιαδήποτε βοήθεια μπορείτε να προσφέρετε (εθελοντική εργασία, τροφές, φάρμακα), 
3. Αν πρόκειται για καταγγελία κακοποίησης, εγκατάλειψης, μέχρι να μειωθεί ο αριθμός των ζώων και να ξεχρεώσουμε τις οφειλές μας.
  Καλούμε όλους τους πολίτες να δείξουν κατανόηση και να προσπαθήσουν και αυτοί, όσο μπορούν, όταν βλέπουν ένα ζωάκι που αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα, να αναλάβουν και εκείνοι ένα κομμάτι ευθύνης. 
ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.