Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

Διάκριση στο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Κύπρος: 1974-2014. Δεν ξεχνώ, Διεκδικώ, Δημιουργώ» για το Γυμνάσιο Αμυνταίου…  Σας ανακοινώνουμε ότι το Γυμνάσιο Αμυνταίου  διακρίθηκε στο  Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Κύπρος: 1974-2014. Δεν ξεχνώ, Διεκδικώ, Δημιουργώ». Στο πρόγραμμα συμμετείχαν 420 σχολικές μονάδες από την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ομογένεια και πάνω από 20.000 μαθητές με 3.000 περίπου μαθητικές δημιουργίες. 
  
  Η εκδήλωση βράβευσης των δημιουργιών θα γίνει την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στην Κεντρική Αίθουσα του Υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού και Θρησκευμάτων, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου και του Προέδρου της Δημοκρατίας .
  Το σχολείο μας συμμετείχε με τα παρακάτω έργα και βραβεύτηκε στην εφημερίδα, στο παραμύθι, στο διήγημα, στο ποίημα και στους πίνακες ζωγραφικής.
1. Παραμύθι - Διήγημα
Υπεύθυνη  καθηγήτρια: Ωρολογά Θεοδώρα, Παραμύθι: Υπάτιος Κερασίδης, Θεοδωρίδης Κων/νος, Σμιξιώτης Κωνσταντίνος, Διήγημα : Γιάντση Ειρήνη.
2. Εφημερίδα
Υπεύθυνη  καθηγήτρια : Μπούτσκου Λεμονιά, Μαθητές :Σωματάκη Φωτεινή , Γεωργιάδου Ελευθερία, Τερζή Θωμαή, Κοσμίδου Ελένη, Λαζαρίδου Κων/να, Χατζηκωνσταντίνου Θεοδότα, Πέγιου Παρασκευή. 
3. Βίντεο
Υπεύθυνος καθηγητής:  Βαλιάγας Τρύφωνας, Μαθητής : Κούρτης Δημήτριος .
4. Παρουσίαση
Υπεύθυνος καθηγητής:  Μέτσιος  Απόστολος, Μαθητές: Ψωμά Πωλίνα, Σωματάκη Φωτεινή 
5.  Ποίημα –Τραγούδι
Υπεύθυνη  καθηγήτρια: Σερμπίνη Σουλτάνα, Μαθητές:  Γεωργιάδου Ελευθερία, Τερζή Θωμαή, Κοσμίδου Ελένη, Λαζαρίδου Κων/να, Μακρής Γεώργιος, Υπάτιος Κερασίδης, Λαζαρίδης Λάζαρος.
6. Πίνακες
Υπεύθυνη  καθηγήτρια: Μπετζούνη Χριστιάνα, Μαθήτριες: Δούμκου Όλγα , Μιχαηλίδου Εφη, Γεωργιάδου Πολίνα.
  Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας!!

O Διευθυντής του Σχολείου 
Ρώμας Ορέστης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.