Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Μοναδική καινοτομία από Φλωρινιώτες: Βιβλίο που ζωντανεύει!



  Ένα μοναδικό καινοτόμο βιβλίο - παιχνίδι δημιούργησαν 3 αδέρφια από την Φλώρινα, που κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα. Πρόκειται για το παιδικό βιβλίο “Ο Ντίνος στα ίχνη των δεινοσαύρων”, το οποίο ζωντανεύει μπροστά στους αναγνώστες, με χρήση tablet ή smartphone. 
  
  Έτσι τα παιδιά μπορούν να δουν ζωντανά και τρισδιάστατα μπροστά τους, τους βασικότερους δεινόσαυρους να κινούνται πάνω στο γραφείο τους αλλά και να ακούσουν τους ήχους που έβγαζαν, σύμφωνα με τους επιστήμονες.
  Το βιβλίο κρύβει και μία έκπληξη! Επιτρέπει στα παιδιά να βγουν φωτογραφία με έναν από τους 9 δεινόσαυρους, εφ’ όσον σημαδέψουν με την φορητή συσκευή τους το εξώφυλλο του βιβλίου.

  Πραγματικά ένα εντυπωσιακό καινοτόμο προϊόν που κυκλοφορεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα από Έλληνες δημιουργούς. Είναι διαθέσιμο στα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία και παιχνιδάδικα της Ελλάδας, αλλά μπορείτε να το παραγγείλετε και ηλεκτρονικά από το livebooks.gr, με δωρεάν αποστολή στον χώρο σας. Η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή, στην πόρτα σας και δεν χρειάζεται πιστωτική κάρτα. 
  Το βιβλίο - παιχνίδι κυκλοφορεί σε τιμή γνωριμίας, μόνο 12,90 ευρώ και είναι ένα εξαιρετικό δώρο για το Πάσχα. 
  Το βιβλίο κυκλοφορεί από την εταιρία Bitar, που έχουν ιδρύσει οι Φλωρινιώτες Παπούλιας Βαγγέλης, Παπούλιας Ευθύμης και Παπούλια Αικατερίνη-Αλεξάνδρα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.