Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

Έκθεση αγιογραφίας και ιερά πανήγυρης Παναγίας «Ρόδον το αμάραντον» στο Αμύνταιο…  Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις της Ιεράς πανηγύρεως της Παναγίας «ΡΟΔΟΝ ΤΟ ΑΜΑΡΑΝΤΟΝ» στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης στο Αμύνταιο, με την έλευση στον Ι.Ν., τμήματος της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου και τεμαχίου Τιμίου Ξύλου και Ιερών Λειψάνων, παρουσία των αρχών του τόπου και πλήθους πιστών.
  
  Λίγο νωρίτερα, στις 5:30μ.μ., εγκαινιάστηκε η έκθεση αγιογραφίας τοπικών αγιογράφων στο παλαιό 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμυνταίου που διοργανώνει η ΔΗ.Κ.Ε.Α. & η Δημοτική Κοινότητα Αμυνταίου.
  Εκθέτουν έργα τους οι: Αρετή Χατζηιωάννου – Μεδίτσκου, Αναστάσιος Ιωαννίδης, Ηλίας Τσάνης, Βασιλική Γεωργακοπούλου, Σεβαστή Προυσαεύς, Κων/νος Τσουμάκας Απόστολος Παπαζήσης και Κων/νος Χρυσοβαλάντης.
  Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα της ιεράς πανηγύρεως και της έκθεσης αγιογραφίας ΕΔΩ και ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.