Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση του Ευαγγέλου Ηλία υποψήφιου βουλευτή της Π.Ε. Φλώρινας…



  Έδωσα έναν αγώνα δρόμου για να έρθω σε επαφή με όλους τους συμπολίτες μου.
  Έδωσα έναν αγώνα ψυχής για να μοιραστώ με τους συμπολίτες μου σε κάθε γωνιά της Π.Ε. Φλώρινας αγωνίες, προβλήματα, φόβους και ελπίδες.
  Το τέλος της προεκλογικής περιόδου, δεν σηματοδοτεί το τέλος αυτής της διαδρομής αλλά ένα σημείο επαναπροσδιορισμού.
  
  Θα συνεχίσω αυτόν τον αγώνα, ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος.  
  Έχω ταυτιστεί με τον αγρότη στο χωράφι, με τον κτηνοτρόφο στον σταύλο, με τους εργαζόμενους στα ορυχεία και στη ΔΕΗ, τους εμπόρους, τους δημοσίους υπαλλήλους, με όλους τους συμπολίτες μου.
Τα προβλήματα στα χέρια των νέων ανθρώπων, χωρίς κομματικούς φανατισμούς, με όρεξη και ψυχικό σθένος να προσφέρουν και  να διεκδικήσουν, θα βρουν λύσεις.
   Ένας νέος άνθρωπος είμαι κι εγώ που διεκδικώ έναν ρόλο αγωνιστή με δυνατή φωνή και διάθεση συνεργασίας και με σύγχρονες ιδέες.
  Μέσα από το μικρό κόμμα των ΑΝΕΛ, προσπαθώ να στηρίξω την ιδέα της Πατρίδας, τα εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα με προτάσεις εφικτές και αποτελεσματικές.
  Ζητώ την ψήφο των συμπολιτών μου, για να κάνω πράξη όσα είπαμε.
  Ζητώ την εμπιστοσύνη και τη πίστη τους στους νέους.

 Με εκτίμηση
  Ευαγγέλου Ηλίας – Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε. Φλώρινας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες



  Ο κ. Ευαγγέλου Ηλίας, Υποψήφιος Βουλευτής της Π.Ε. Φλώρινας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, προσκαλεί όλους τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας να προσέλθουν στα πολιτικά μας Γραφεία προκείμενου να τον γνωρίσουν όσοι από τους πολίτες δεν κατάφεραν να τον δουν από κοντά μέσα στην τόσο σύντομη προεκλογική περίοδο που διανύσαμε.
  Θα χαρεί πολύ να γνωρίσει όλους τους πολίτες της Π.Ε. Φλώρινας και να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα του τόπου μας αλλά και να εκφράσει τις δικές του προτάσεις αλλά και τις προτάσεις των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την επίλυση τους. Οι διευθύνσεις των γραφείων μας καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας είναι τα παρακάτω:
Γραφεία: i. Φλώρινα - Π. Μελά 63 (Πεζόδρομος)

    ii. Μελίτη - έναντι Δημοτικού Σχολείου

   iii. Αμύνταιο - 28ου Συντάγματος Πεζικού 2 (Πάνω από το café Coral)

Tηλ. Γραφείου: 23853 - 00857
Κιν.: 6936556069, 6983296656

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.