Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Ανοικτή επιστολή στους κατοίκους του Νομού Φλώρινας...



Φίλε και φίλη
  Η προεκλογική περίοδος τελειώνει σε λίγες ώρες. Εμείς σαν ΤΕΛΕΙΑ, είχαμε την ευκαιρία να «απολαύουμε» πραγματικά αυτή την περίοδο για πολλούς λόγους.
  
Να την απολαύουμε γιατί μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωρίσουμε περιοχές και κόσμο τους οποίους δεν είχαμε γνωρίσει πριν (ΝΑΙ, εμείς δεν τα ξέρουμε όλα και όλον τον κόσμο όπως ισχυρίζονται κάποιοι ξερόλες), να δούμε κόσμο και χωριά τα οποία δεν μας δίνεται η ευκαιρία να τα βλέπουμε συχνά (επειδή είμαστε στους χώρους εργασίας μας και κάθε χαμένη ώρα σημαίνει και απώλεια εισοδήματος - καθότι δεν είμαστε "επαγγελματίες" πολιτικοί και δεν ζούμε από την πολιτική).
  Να την απολαυσουμε γιατί δεν είχαμε το άγχος της νίκης, ή της ήττας. Για εμάς η συμμετοχή ήταν μια πρώτη νίκη και η δεύτερη έρχεται με την αναγνώριση της δουλειάς μας. 
  Να την απολαυσουμε γιατί την ώρα που κάποιοι σφάζονταν για έναν ψήφο, εμείς επεξεργαζόμασταν λύσεις για τα προβλήματα της Φλωρινας.
  Να την απολαυσουμε γιατί την ώρα που κάποιοι υπόσχονταν λαγούς και πετραχήλια, εμείς καταγράφαμε τα προβλήματα του Αμυνταίου.
  Να την απολαυσουμε γιατί την ώρα που τάζονταν χρήματα, θέσεις εργασίας και βολέματα, εμείς είχαμε στο μυαλό μας το μέλλον των χωριών των Πρεσπων.
  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα περισσότερα κόμματα για τον σωστό και τίμιο αγώνα (άνισο βέβαια) που έκαναν.
  Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάνω απο ολα, τους απλους πολιτες, κατοικους αυτης της ξεχασμένης και ακριτικης γης, που μεσα στην απογνωση και απελπισια τους, μας δεχτηκαν και δεν μας αντιμετώπισαν ειρωνικα και αρνητικα (πλην μετρημενων στα δαχτυλα περιπτωσεων). Για αυτους θα συνεχισουμε την προσπαθεια μας, απο την επομενη των εκλογων.
  Τελος, να θυμίσουμε οτι η ψηφος ειναι ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ αλλα οχι τιμωρια. Η τιμωρια για αυτους που βιαζουν και ασελγουν πανω στον φτωχο και ανυπερασπιστο Ελληνα, στον απελπισμενο και απογοητευμενο Φλωρινιωτη πρέπει να έρχεται με πραγματικη τιμωρια και αποδοση δικαιου. Και η ψήφος στην ΤΕΛΕΙΑ θα βοηθήσει να καθαρισει το τοπίο απο τα ατομα που εχουν καταστρεψει τον τοπο.
Σας ευχαριστούμε πολυ απο καρδιας.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ
ΚΑΜΑΚΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.