Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Επίσκεψη του υποψήφιου βουλευτή Κώστα Σέλτσα στους ΑΗΣ Μελίτης και Αμυνταίου...



  Ο υποψήφιος Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ  Κώστας Σέλτσας επισκέφτηκε το ΑΗΣ Μελίτης την Πέμπτη 22-01-2014 και  ενημερώθηκε από τον Διευθυντή κ. Αναστάσιο Λοβάτση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η μονάδα και την γενικότερη αναστάτωση που έχουν  προκαλέσει οι εξαγγελίες περί ιδιωτικοποίησης.
  
  Ο κ. Λοβάτσης εξέφρασε την στήριξη του καιευχήθηκε στον υπ. Βουλευτή καλή επιτυχία την οποία και θεωρεί δεδομένη.
  Ο κ. Σέλτσας στην συνέχεια επισκέφτηκε τα διάφορα τμήματα του ΑΗΣ Μελίτης όπου και  συνομίλησε με στελέχη και εργαζόμενους.
  Η επαφές του κ. Σέλτσα  στην ΔΕΗ συνεχίστηκαν με επίσκεψή του στον ΑΗΣ Αμυνταίου, όπου συνομίλησε με τους εργαζομένους που εξέφρασαν επίσης τις ανησυχίες τους για τους σχεδιασμούς της απερχόμενης πλέων κυβέρνησης.
  Η επίσκεψη υπ. Βουλευτή στο ΑΗΣ Αμυνταίου ολοκληρώθηκε με τηνσυνάντηση του με τον Διευθυντή του ΑΗΣ κ. Γεώργιο Μούκα.
  Ο κ. Μούκας ενημέρωσε των κ. Σέλτσα για τις υπεράνθρωπές προσπάθειες στελεχών και εργαζομένων ώστε ο σταθμός ο Αμυνταίου να λειτουργεί αδιάλειπτα και χωρίς προβλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.