Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Εικόνες ΣΟΚ από το Γενικό Λύκειο Φιλώτα, μετά τις εκλογές…



  Σε ένα περιβάλλον που κάθε άλλο εκπαιδευτικό ίδρυμα θυμίζει, βρέθηκε ο Διευθυντής του Γενικού Λυκείου Φιλώτα, όταν σήμερα, μια ημέρα μετά τις εκλογές το επισκέφτηκε με σκοπό την προετοιμασία του χώρου για την αυριανή ημέρα των μαθημάτων του σχολείου.


  Το ΓΕΛ Φιλώτα, το οποίο ήταν εκλογικό Κέντρο, παραδόθηκε σε άψογη κατάσταση και παραλήφθηκε στο χάλι (επιεικώς ο χαρακτηρισμός), που ανάγλυφα δείχνουν οι παρακάτω φωτογραφίες…
  Τα σχόλια είναι περιττά. Δείτε και αγανακτήστε…   








 

12 σχόλια:

  1. εικόνες ΜΠΟΡΝΤΕΛΟΥ μου θυμήζουν ..την επόμενη κυριακή οσοι θαμώνες του εκλογικού μπορντελου συχνάΣουν εκεί ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΕΤΕ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΑ ΓΛΕΙΨΟΥΝ...Ο Μ@@@@@.ΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ απλά την Κυριακή μην τους αφήσετε να κάνουν εκλογές εκεί.... Ας κάνουν έξω στα λιβάδια τέτοια βόδια που είναι..

    Β.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτο ειναι το ελληνικο φαινομενο εξυπναδας, και να φαντασθη κανεις οτι ολα
    αυτα γινονται εντοσ κλειστού χωρου , πιστευω δε οτι εχετε γνωση των
    πραγματων δια τα οσα συμβαινουν στισ υπαιθριες περιοχες και τα οποία
    αντικρυζει κανεισ καθημερινα.
    Αν σκεφθη κανεις οτι οι κυριοι αυτοι ειναι δηθεν σε υψηλο επιπεδο και μπορουν
    να κανουνε οτι θελουν δεν πιστευω να σμβαινη το ιδιο και στ σπιτι τουσ.
    Πολυ απλα φυσικα θα πρεπη την επομενη ΚΥΡΙΑΚΗ να κανουν τις
    εκλογεσ των απατεωνων σε υπαιθριο χωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το προσωπικού του δήμου ήταν καταπονημένο από τον προεκλογικό αγώνα του νυν δημαρχου με αποτελεσμα να μην παρασχουν τις υπηρεσίες τους και έτσι ο Δντης να αντικρίσει αυτό το χαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για ολα το προσωπικο του δημου φταιει ε? που εισαι μ......ας ποιος φταιει? εγω?

      Διαγραφή
  5. Σιγά τα γκεμια παλικάρια, στα αλλά εκλογικά του δήμου έβγαλαν και τα παπούτσια οι δικαστικοί και ο κοσμος δηλαδή; η μονο στον Φιλώτα καπνίζουν και πίνουν νερά ; πολύ απλα ο δήμος την επόμενη μέρα οφείλει να έχει δυναμικό που θα καθαρίσουν όλα τα εκλογικά κάτι που απο τις φωτογραφιες φαινετε πως άργησε να κανει. Οποτε αν είμαστε πολιτισμένοι η όχι μην σας απασχολεί αν πρωτα δεν λυσετε τα δικά σας πολιτισμικά πολιτιστικά πολυγλωσσικα θέματα και την κουλτούρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο δημος οφειλε? μπραβο, οφειλε. που το λεει αυτο μεγαλε?

      Διαγραφή
    2. ΦΙΛΩΤΙΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ???????????

      Διαγραφή
  6. ψαξου λιγο κ θα δεις που το λεει.μην εμαθες να πετας φωτοβολιδες στις ομιλιες....6:20!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δευτέρα και Παρασκευή το Σχολείο είναι κλειστό, γαντάκια μίας χρήσης, σκούπα, φαράσι, μεγάλες μαύρες σακούλες και σε δύο ώρες θα είναι μια χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αυτα δεν ειναι τιποτα που να δειτε και χειροτερα θα φρικαρετε οι καδοι διπλα και τα αποφαγια πεταμενα δεξια αριστερα τα αποτσιγαρα πατημενα κατω ενω παντου γραφει απαγορευετε το καπνισμα κκκκκκκκκκκκκκ και φετος ειχαμε και εκπληξεις μαζευαμε προφυλακτικα μα τι ζωα υπαρχουν τελικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ντροπη και αισχος πια.λιγος σεβασμος δεν βλαπτει.θα πρεπε να ντρεπονται και ο δημος δεν οφειλε να μαζεψει τις βρωμιες καποιων ασυνειδητων αλλα οι ιδιοι.αν εχω αδικο να μου απαντησει καποιος αλλα με επειχηρηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.