Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ευχαριστήριο του συνδυασμού «Συμμαχία των πολιτών για την Δυτική Μακεδονία» Π.Ε. Φλώρινας…



  Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, σε όλους όσους στήριξαν τον αγώνα μας και εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους για τις Περιφερειακές εκλογές το συνδυασμό «Συμμαχία των Πολιτών για την Δυτική Μακεδονία».
 
  Η συμμετοχή σας στην εκλογική διαδικασία ενισχύει την δημοκρατική έκφραση και την ανάδειξη των, κατά την κρίση των πολιτών, νέων Αυτοδιοικητικών Αρχών. 
  Η επόμενη πενταετία είναι καθοριστική για την πορεία του τόπου μας και απαιτεί πρόσωπα με γνώση, εμπειρία, θέληση και δυναμική.
  Σας καλούμε και σας ζητούμε, όλους ανεξαιρέτως, την ερχόμενη Κυριακή, στην επαναληπτική εκλογική διαδικασία της 25ης Μαΐου, να υπερψηφίσετε τον συνδυασμό μας δίνοντας μας ξεκάθαρη εντολή για να οδηγηθεί η Φλώρινα στον δρόμο της ανάπτυξης και της προόδου που χρειάζεται και αξίζει ο τόπος μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η εποικοδομητική κριτική και οι εναλλακτικές προτάσεις - απόψεις είναι απαραίτητες και ευπρόσδεκτες, ειδικά όταν το ζητούμενο είναι η ανταλλαγή ιδεών.
Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους και η ευθύνη (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Κάθε υβριστικό, προσβλητικό ή άσχετο με το θέμα της ανάρτησης σχόλιο, θα διαγράφεται όποτε εντοπίζεται από την ομάδα διαχείρισης.
Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σου.